ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Σακούλες ποτίσματος γλαστρών με φυτίλι - YDRO POT Εκτύπωση
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ YDRO-POT - ΥΔΡΟ ΠΟΤ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΓΛΑΣΤΡΩΝ ΜΕ ΦΥΤΙΛΙ - ΠΟΤΙΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΦΥΤΙΛΙ - ΔΙΑΦΑΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΠΟΤΙΣΜΑ ΦΥΤΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΠΟΤΙΣΜΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΠΟΤΙΣΜΑ ΦΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 001205
Συσκευασία Κουτί με 5 σακούλες

Σακουλάκια ποτίσματος με φυτίλι, ιδανικά για περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος (π.χ. βεράντες χωρίς βρύση). Εξασφαλίζει το πότισμα των φυτών για περίπου 2 εβδομάδες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Ετσι ποτίζονται τα φύτα μόνα τους σε περίπτωση ολιγοήμερων διακοπών. Στην περίπτωση μεγαλύτερης απουσίας σας ή για φυτά με αυξημένες ανάγκες σε υγρασία, μπορείτε να κρεμάσετε δεύτερη ή και τρίτη σακούλα και να τις συνδέσετε μεταξύ τους με τα φυτίλια τους.
O τρόπος που τοποθετόυμε το ύδρο ποτ είναι ο εξής. Ποτίζουμε πρώτα καλά τη γλάστρα μας. Περνάμε τα γαντζάκια στη σακούλα ύδρο ποτ και το κρεμάμε στη γλάστρα. Βυθίζουμε όλο το σωληνάκι YDRO-POT μέσα στο νερό για λίγα λεπτά ώστε να βραχεί καλά. Ανοίγουμε με ένα μολύβι μια τρύπα στο χώμα της γλάστρας δίπλα από τον κορμό του φυτού και τοποθετούμε την άκρη του φυτιλιού, που έχει την θηλιά, στην τρύπα που ανοίξαμε στο χώμα. Βυθίζουμε το σωληνάκι 3 έως 5 εκατοστά μέσα στο χώμα, το σκεπάζουμε και πατάμε ελαφρά το χώμα. Την άλλη άκρη του φυτιλιού με τα κρόσσια την βάζουμε μέσα στη σακούλα ύδρο ποτ. Γεμίζουμε τη σακούλα με νερό η οποία χωράει 1,5 lt περίπου και αρκεί για πότισμα 2-3 εβδομάδων ενώ μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε πολλές φορές ξαναγεμίζοντας την. Η διαφανής σακούλα μας δίνει την δυνατότητα ελένχου μείωσης-αδιάσματος του νερού, ενώ το ειδικό φυτίλι δεν μπλοκάρει με τα άλατα του νερου, ποτίζοντας έτσι σίγουρα τα φυτά σε εξοχικές κατοικίες κατά την διάρκεια του χειμώνα.
Στη σακούλα YDRO-POT επίσης μπορείτε να ρίξετε αν θέλετε μια μικρή ποσότητα (1/3 του κουταλιού του γλυκού), υδατοδιαλυτού λιπάσματος (20-20-20) και έτσι έχετε σύγχρονη λίπανση του φυτού σας. ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 5 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΥΔΡΟ ΠΟΤ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΑΣΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 6,30 €