ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Σφηκοπαγίδα με κόλλα - Παγίδα Σφήκας - WASP TRAP Εκτύπωση
ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΣΦΗΚΕΣ - ΣΦΗΚΟΠΑΓΙΣΕΣ ΜΕ ΚΟΛΛΑ - ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΝΤΑΒΑΝΟ ΣΚΟΥΡΚΟ - ΜΗ ΤΟΞΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΦΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΠΑΓΙΔΑ ΚΟΛΛΑΣ ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΦΗΚΑΣ ΝΤΑΒΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΣΦΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΟΛΑΣ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΣΦΗΚΑΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006606

Η σφηκοπαγίδα Wasp Trap είναι μία μη τοξική δολωματική παγίδα κόλλας έτοιμη για χρήση. Περιέχει ένα φυσικό ελκυστικό τροφής που ελκύει και παγιδεύει τις σφήκες τους σκούρκους, τους ντάβανους και τις ενοχλητικές μέλισσες στο πεδίο κόλλας. Οι σφήκες κολάνε στην παγίδα και θανατώνονται. Είναι ακίνδυνη για παιδιά και κατοικίδια ζώα.
Ο τρόπος χρησημοποίησης της παγίδας είναι απλός. Βγάλτε με προσοχή την παγίδα από την συσκευασία. Κρατώντας την παγίδα από το κάτω μέρος, περιστρέφτε το πάνω μέρος εώς ότου εμφανιστούν οι τρύπες και τα ενδεικτικά βέλη έλθουν αντικριστά ώστε να απελευθερωθεί το ελκυστικό της σφήκας. Κρεμάστε την παγίδα από τον γάντζο που έχει στο πάνω μέρος, σε μέρη όπου πετούν συχνά οι σφήκες και οι μέλισσες. Ξεκρεμάστε και πετάξτε την παγίδα όταν γεμίσει απο έντομα. Σε περίπτωση επαφής με την κόλλα καθαρίζετε με λάδι ή με διαλυτικό. Οταν έχουμε έντονο πρόβλημα καλό θα ήταν να κρεμάσουμε 2-3 παγίδες σε κοντινά σημεία.

Κλιμάκωση τιμής ανά ποσότητα
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 έως 53,30 €
6 και άνω 3,00 €