ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Παγίδα κόλλας - MED FLY STIC για Μύγα Μεσογείου - Ceratitis Capitata Εκτύπωση
ΠΑΓΙΔΑ ΜΥΓΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΚΟΛΛΑ - MED FLY GLUE TRAP - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΥΓΑΣ ΜΕ ΠΑΓΙΔΑ ΚΟΛΛΑΣ - ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΤΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΜΥΓΑΣ ΣΕ ΞΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006624

Η μυγοπαγίδα MED FLY STICK προστατεύει εσπεριδοειδή και λοιπά καρποφόρα δεντρα από τη Μύγα Μεσογείου και ελέγχει τον πληθυσμό της. Το ειδικό προσελκυστικό που διαθέτει και το χρώμα της παγίδας (κίτρινο) έλκει και παγιδεύει τη μύγα στο πεδίο της κόλλας. Είναι μη τοξική, έτοιμη για χρήση και η διάρκεια ζωής της είναι 3-4 μήνες. Ιδανική για ιδιώτες και μικροκαλλιεργητές, καθώς και για βιολογική καλλιέργεια. Με την παγίδα αυτή μπορούμε να παρακολουθήσουμε την παρουσία και το μέγεθος του πληθυσμού της μύγας Μεσογείου στους οπωρώνες και να προστατεύσουμε τους καρπούς με βιολογικό τρόπο, μέσω της μαζικής παγίδευσης. Κατάλληλη για χρήση σε πορτοκαλιές, λεμονιές, μανταρινιές, μηλιές, αχλαδιές, κερασιές, ροδακινιές και συκιές.
Οδηγίες για την παγίδα:
Αφαιρούμε την ταινία από το πάνω μέρος της παγίδας. Κρεμάμε την παγίδα από τον ειδικό γάντζο στα δέντρα, περίπου στο ύψος που πετά η μύγα. Το ειδικό μη τοξικό προσελκυστικό, ελκύει τη μύγα στην κόλλα. Πετάμε την παγίδα όταν γεμίσει με έντομα. Σε περίπτωση επαφής με την κόλλα καθαρίζουμε με βενζίνη. Για παραγωγούς και επαγγελματίες δίνονται ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης.

Κλιμάκωση τιμής ανά ποσότητα
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 έως 102,90 €
11 έως 292,70 €
30 και άνω 2,50 €