ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Ετοιμο γκαζόν φεστούκας ριζωματώδης - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Εκτύπωση
ΕΤΟΙΜΟ ΓΚΑΖΟΝ ΦΕΣΤΟΥΚΑΣ ΡΙΖΩΜΑΤΩΔΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ FESTUKA ARUNDINACEA - ΕΤΟΙΜΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΜΕ ΡΙΖΩΜΑΤΑ - ΕΤΟΙΜΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΦΕΣΤΟΥΚΑΣ ΡΙΖΩΜΑΤΩΔΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΡΟΛΑ - ΓΚΑΖΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΜΕ ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 007113
Μήκος 2,00 m
Πλάτος 0,50 m

Νέο έτοιμο γκαζόν πρωτοποριακό, κατάλληλο για κατοικίες, πάρκα, ξενοδοχεία, δημόσιους χώρους πρασίνου και για γήπεδα. Ιδανικό για όλες τις περιοχές της Ελλάδας με εξαιρετική δύναμη αναγέννησης. Ονομάζεται Φεστούκα "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" (Festuca arundinacea) και είναι η μόνη festuca στην ελληνική αγορά με αναπτύσεται και μεγαλώνει με ριζώματα.
Ο έτοιμος χλοοτάπηας ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ αποτελείται από μίγμα ποικιλιών festuca arundinacea με την διαφορά πως μία από αυτές είναι ριζωματώδης. Έχει άριστη εμφάνιση με πυκνό και σκούρο πράσινο χρώμα το οποίο διατηρείται καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου όπως όλες οι φεστούκες.
Πρόκειται για ένα απολύτως νέο προτωποριακό προιόν με μοναδικά χαρακτηριστικά:
1. Πολύ μεγάλη αντοχή στις ψηλές θερμοκρασίες.
2. Εξαιρετική αντοχή στη χρήση (πάτημα και σκληρή καταπόνηση) γιατί πολλαπλασιάζεται και με υπόγεια ριζώματα. Αρα μπορεί να καλύψει εύκολα κενά που δημιουργούνται από την έντονη χρήση και ασθένειες.
3. Πολύ μεγάλη αντοχή σε μυκητολογικές ασθένειες όπως ριζοκτόνια και πύθιο, αλλά λόγω του ενδοφυτικού εμβολιασμού και ανοσία σε ελμινθοσπόριο.
4. Ικανοποιητική ανάπτυξη σε σκιερά σημεία.
5. Αρκετά καλή αντοχή στην αλατότητα. Συμπεριφέρεται καλά μέχρι και 4000 μS/cm αγωγιμότητα νερού.
6. Διατηρεί πολύ καλό πράσινο χρώμα κατά τους χειμερινούς μήνες.
7. Είναι αργής ανάπτυξης αλλά χρειάζεται τουλάχιστον 3 κουρέματα ανά μήνα την Ανοιξη και το Καλοκαίρι σε ύψος 4-5cm.
8. Τοποθετείται άνετα σε εξοχικές κατοικίες, πάρκα, ξενοδοχεία, δημόσιους χώρους πρασίνου και γήπεδα. Ιδανικός χλοοτάπητας για σχολεία, παιδικούς σταθμούς και αθλοπαιδιές που έχουμε έντονη χρήση από παιδιά.
9. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα ακόμα και από ερασιτέχνες όλη την διάρκεια του έτους.
Διατίθεται σε ρολλά διαστάσεων 0,50x2,00 m. Για αγορά άνω των 100 τετρ.μέτρων, η τιμή διαμορφώνεται στα 7 Ευρώ, και άνω των 200 τετρ.μέτρων στα 6 Ευρώ ανά τετρ.μέτρο και μπορούν να γίνουν αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες για την τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα μπορείται να διαβάσεται στις ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ στην ιστοσελίδα μας, στο μήνα Ιούνιο.

Κλιμάκωση τιμής ανά ποσότητα
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
1 έως 998,00 €
100 έως 1997,00 €
200 και άνω 6,00 €