ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Βιολογικό σκέυασμα χλοοτάπητα μυκόριζας - MICOSAT F WP - LEN Εκτύπωση
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΜΕ ΜΥΚΟΡΙΖΑ - ΜΥΚΟΡΡΙΖΑ - ΜΙΚΟΡΙΖΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΑΡΑΦΑΤΜΕ ΚΑΜΠΙΑ ΓΚΑΖΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ ΓΚΑΖΟΝ ΜΕ ΜΥΚΟΡΡΙΖΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΓΚΑΖΟΝ ΜΙΚΟΡΙΖΑΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 001186
Συσκευασία 100 gr

Προιόντα βιολογικής προστασίας του χλοοτάπητα, από μύκητες και έντομα εδάφους (σκουλήκια, καραφατμέ), τα οποία περιέχουν μυκόριζα και άλλους ωφέλιμους μικροοργανισμούς.  Διατίθενται σε συσκευασίες των 100 gr, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ριζοπότισμα και με διαφυλλικούς ψεκασμούς.
To Micosat-f -len περιέχει ενδομυκόριζες, βάκιλους και άλλους σαπροφυτικούς μύκητες με το οποίο πετυχαίνουμε μεγάλη αύξηση στον όγκο των ριζών, τη μέγιστη πρόσληψη νερού από τις ρίζες, αντοχή του γκαζόν σε μυκητολογικές ασθένειες και βελτίωση της ικανότητας των ριζών να απορροφούν εύκολα τα θρεπτικά στοιχεία από το έδαφος.
Περιέχει επίσης και τρείς σαπροφυτικούς μύκητες που προσβάλουν έντομα εδάφους (καραφατμέ, μηλολόνθη, σκουλίκια του γκαζόν), ακάρεα και παθογόνους νηματώδεις. Το προιόν αυτό εισέρχεται στα έντομα (σκουλίκια) από τα αναπνευστικά τους τμήματα, αναπτύσεται μέσα στο σώμα του εντόμου και τελικά τα σκοτώνει. Ετσι έχουμε πρόληψη και προστασία του χλοοτάπητα από όλες τις εντομολογικές προσβολές.
Το προιόν αυτό είναι απολύτως ασφαλή για το άνθρωπο ή τα θηλαστικά, χωρίς να προκαλεί ζημιά σε άλλους ωφέλιμους οργανισμούς. Για καλύτερη προστασία στούς χλοοτάπητες πρέπει να γίνονται 3 εφαρμογές (ψεκασμοί) κατα την διάρκεια του Καλοκαιριού (5-15 Ιουνίου, 5-15 Ιουλίου, 5-15 Αυγούστου), απογευματινές ώρες, χωρίς ήλιο, με αναλογία 100 gr σκευάσματος σε 25 lt νερό, με το οποίο ψεκάζουμε 250 m2. Μετά από κάθε ψεκασμό χρειάζεται καλό πότισμα, ώστε για να περάσουν η μυκόριζα και οι σαπροφυτικοί μύκητες στο ριζικό σύστημα του γκαζόν και να αρχίσει η δράση τους. Το προιόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οπωροφόρα δέντρα, αμπέλι, λαχανικά, ανθοκομικά φυτά και στην κηποτεχνία γενικότερα.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 16,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
001186Βιολογικό σκέυασμα χλοοτάπητα μυκόριζας - MICOSAT F WP - LEN 16,00 € / Τεμάχιο