ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Ελαιοραβδιστικό μπαταρίας ηλεκτρικό με προέκταση - TWIST STANDARD 12 volt Εκτύπωση
ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ TWIST ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 12 VOLT - ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΈΚΤΑΣΗ - ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΛΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ - ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ - ΜΑΖΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ - ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ - ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ - ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΣΥΛΛΟΓΗΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 001229
Υψος 3,00 m
Ισχύς 270 WATT

Ελαιοραβδιστικό μηχάνημα "TWIST Standard", με κοντάρι 2 μέτρων και προέκταση ενός μέτρου. Είναι ηλεκτροκίνητο, μπαταρίας 12 volt, ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι Ιταλικής προέλευσης της εταιρίας AIMA S.R.L. Ιδανικό για την συγκομιδή της ελιάς, αλλά και του φουντουκιού, του αμυγδάλου, του φυστικιού Αιγίνης κλπ.
Κύρια και βασικά πλεονεκτήματα του ραβδιστικού TWIST είναι ότι: Δεν τραυματίζει το δέντρο και τον καρπό, πράγμα πολύ σημαντικό, ιδίως για τη βρώσιμη ελιά και δεν ρίχνει πολλά φύλλα. Είναι εντελώς ξεκούραστο για τον χειριστή, με βάρος μόνο 2,6 kgr. Το μοτέρ του είναι 270 Watt, 12volt, βρίσκεται στο πάνω μέρος του ραβδιστικού και είναι κατασκευασμένο για να λειτουργεί χωρίς κραδασμούς και η κατανάλωσή του κυμαίνεται από 4 έως 5 Amper ανα ώρα λειτουργίας, πράγμα που του χαρίζει μεγάλη αυτονομία. Με μπαταρία 60 Αmper λειτουργει 4-6 ώρες συνεχώς. Το μπράτσο του είναι 2 μέτρα και συνοδεύετε με προέκταση άλλο ένα μέτρο που μπάινει στο κάτω μέρος του ραβδιστικού. Συνοδεύεται με 15 m καλώδιο, με ασφάλεια προστασίας, ακροδέκτες και φυσικά σταθεροποιητή τάσης. Το φάρδος της κεφαλής είναι 21 cm, με 10 βελόνες από ανθρακόνημα μήκους 32,4 cm η κάθε μία. Η παραγωγή ανάλόγα με τη χρονιά από 70 έως 100 kgr ελιές την ώρα.
Η συντήρηση του TWIST είναι απλή και η μεταφορά και αποθήκευσή του πανεύκολη. Το κύριο χαρακτητιστικό του, είναι ο τρόπος λειτουργίας τής κεφαλής. Η κεφαλή αποτελείται από 2 αντικριστά χτένια ανθρακονήματος, που κινούνται αντίθετα το ένα από το άλλο. Το σύστημα αυτό μεταδίδει ελάχιστες δονήσεις στο χειριστή, ενώ την ίδια στιγμή ασκεί πολύ υψηλές δονήσεις στο καρπό, με αποτέλεσμα να ρίχνει και τις πιο δύσκολες ελιές, εντός τής διαμέτρου τής κόμης τού δέντρου. Ο μηχανισμός κίνησης της κεφαλής είναι κατασκευασμένος από αυτολιπαινόμενα μέρη και είναι πλήρως μονταρισμένος σε ρουλεμάν. Αυτό εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης. Η νέα σχεδίαση της κεφαλής και των άκρων αποτρέπει την είσοδο φύλλων και υπολλειμάτων φύλλων στο μηχανισμό μετάδοσης της κίνησης.  Διατίθεται σε πολύ καλή τιμή προσφοράς.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 450,00 €