ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Βιολογικό μίγμα ελαίων XACT RECOIL Εκτύπωση
ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ XACT RECOIL - ΜΙΓΜΑ ΦΥΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ - ΚΟΛΛΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΒΙΟ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΤΟΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 001294
Συσκευασία Φιάλη 1 lt

Το XACT Recoll είναι μίγμα φυτικών ελαίων που όταν διαλύεται στο νερό σχηματίζεται γαλάκτωμα λιπαρής φάσης. Στην ψεκαζόμενη επιφάνεια σχηματίζεται ένα λεπτό προστατευτικό φίλμ λαδιού του οποίου η ειδική του σύνθεση βοηθάει στη μεγιστοποιήση της δράσης των περισσότερων εντομοκτόνων καθώς επιτυγχάνεται καλύτερη επικάλυψη των φυτικών επιφανειών. Επίσης συμβάλει στη μειώση του συνολικού κόστους των ψεκασμών λόγω της αύξησης της φυτοπροστασίας ενώ εμποδίζει το ξέπλυμα των προιόντων φυτοπροστασίας απο τη βροχή. Επιπρόσθετα περιορίζει τις απώλειες νερού απο τα φύλλα λόγω διαπνοής διατηρώντας τα δέντρα σε καλή φυσική κατάσταση χωρίς να επηρεάζει τους φυσικούς εχθρούς των παρασιτικών εντόμων.
ΦΑΣΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καλλιέργειες και σε όλα τα στάδια ανάπτυξης των φυτών πλήν της ανθοφορίας. Ψεκασμοί καλύψεως φυλλώματος με ψεκαστήρες κοινού όγκου(5-6 atm) ή μηχανοκίνητους και μπεκ τύπου σκούπας. Δόση 500-1000 κ εκ/ 100 λίτρα νερό.
(1 λίτρο λάδι για 100 λίτρα νερό).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Συστήνεται η εφαρμογή του μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις,μην υπερβαίνεται τις συνιστώμενες δοσολογίες. Οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι ευθύνη του αγοραστή και καθαρίστε τα ψεκαστικά μηχανήματα πριν απο κάθε εφαρμογή. Το προιόν υπάγεται στους όρους της εταιρείας.
ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Φυλάξτε το κλειδωμένο μακριά απο παιδιά και μην αναπνέετε το ψεκαστικό νέφος.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Γεμίστε το δοχείο του ψεκαστικού μηχανήματος με νερό μέχρι τη μέση. Διαλύστε το XACT Recoll σε μικρή ποσότητα αναδεύοντας και ρίξτε στο δοχείο αναδευόντας. Προσθέστε το υπολοιπό νερό μετά συνεχίζοντας την ανάδευση.
ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το σκευάσμα συνδυάζεται με τα περισσότερα εντομοκτόνα όμως δε συνδυάζεται με ισχυρά αλκαλικά γεωργικά σκευάσματα. Επικοινωνήστε με τον γεωπόνο σας για πρόσθετες πληροφορίες.
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Να αποθηκευέται σε δροσερό καλό αεριζόμενο μέρος μακριά απο παιδιά.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 14,00 €