ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Βιολογικό οργανικό λίπασμα καλίου - Prolico 2 - 1 lt Εκτύπωση
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ PROLICO 2 - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ - ΥΓΡΟ ΚΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΜΑΤΕΣ - ΖΟΥΜΕΡΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ - ΚΑΛΙΟΥΧΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΜΑΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙ - ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΑ ΤΟΜΑΤΑΣ - ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 000366
Συσκευασία ΦΙΑΛΗ 1 ΛΙΤΡΟΥ

Οικολογικό-οργανικό λίπασμα μεγάλης θρεπτικής αξίας, που δημιουργεί προυποθέσεις για φυτά υγιή, με γερό ριζικό σύστημα και εύρωστο φύλλωμα. Βοηθά στην έντονη ανθοφορία και πλούσια καρποφορία, με προιόντα νόστιμα, με πλούσιους χυμούς. 
Το Prolico 2 N-P-K (2,3-0-6) είναι ένα πλήρες υδατολιαλυτό λίπασμα το οποίο περιέχει άζωτο με τη μορφή υγροποιημένων πρωτεϊνών από σταφύλια. Εξαιτίας της διαλυτότητάς του στο νερό, τα αποθέματα αζώτου και καλίου που περιέχει, αφομοιώνονται άμμεσα από τους μικροοργανισμούς του εδάφους και είναι άμεσα διαθέσιμα στα φυτά. Εφαρμόζεται είτε με ριζοπότισμα, είτε με ψεκασμό στα φύλλα. Η σύνθεση του είναι 2,3% Οργανικό άζωτο Ν από σταφύλια και 6% οξείδιο του καλίου Κ2Ο υδατοδιαλυτό. Είναι ένα 100% οργανικό λίπασμα παραγώμενο από ζωικά και φυτικά έλαια. Τα οργανικά στοιχεία που περιέχει σε συνδυασμό με πρωτεϊνες και βιταμίνες, το καθιστούν ιδανικό σύμμαχο για κάθε ερασιτέχνη, επαγγελματία και ημι-επαγγελματία παραγωγό. Χρησιμοποιείται σε βιολογικές καλλιέργειες και σε συνδιασμό με βασική λίπανση. Χρησιμοποιείται και σε συμβατικές καλλιέργειες μόνο του ή εναλλάξ με κρυσταλλικές λιπάνσεις, καθώς βοηθά στο γρήγορο "σπάσιμο" των κρυσταλλικών λιπασμάτων και στην απορρόφησή τους από την ρίζα του φυτού.
Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι:
1. Γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος λίπανσης λαχανικών φυτών σε γλάστρες ή στο έδαφος.
2. Προάγει το σχηματισμό πολλών λουλουδιών.
3. Αύξηση της παραγωγής και επιτάχυνση της ωρίμανσης.
4. Άοσμο και εύκολο στη χρήση
5. Ταχύτατη απορρόφηση απο το ριζικό σύστημα.
6. Διαλυτό στο νερό 100%
7. Πλήρες οργανικό λίπασμα ώστε να σχηματίζεται χούμος που βοηθά στον εμπλουτισμό αλλά και τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών του εδάφους, που απελευθερώνονται σταδιακά προς τα φυτά.
Ιδανικό λίπασμα για τομάτες που θέλουμε να κοκκινίσουν γρήγορα κατά την ωρίμανση, φυλλώδη λαχανικά (μαρούλια) που θέλουμε να "σφίξουμε" το φύλλωμα τους ιδιαίτερα σε
χαμηλές θερμοκρασίες, αγγούρια για αύξηση της παραγωγής, πεπόνια, καρπούζια, κολοκύθια και άλλες καλλιέργειες λαχανικών.
Η αναλογία για ριζοπότισμα είναι 30 gr ανα 10 lt νερό και λιπαίνουμε τα φυτά μας ανά 15-20 μέρες. Διατίθεται σε συσκευασία του 1 lt, το οποίο διαλύεται σε 300 lt νερό. 

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 12,00 €