ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Γεωκυψέλη SG-5 - Πλαστικό πλέγμα γκαζόν- Σύστημα συγκράτησης εδάφους Εκτύπωση
ΓΕΩΠΛΕΓΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΥΨΕΛΩΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΑΡΚΙΝΚ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ - ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΚΑΖΟΝ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΝΟΥΣ - ΚΥΨΕΛΩΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΧΑΛΙΚΙΩΝ - ΚΥΨΕΛΗ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΚΑΖΟΝ - ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΚΑΡΑΖ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΩΜΑΤΟΣ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΘΡΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ - ΠΛΑΚΕΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΨΗΦΙΔΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 000417
Μήκος 50,00 cm
Πλάτος 50,00 cm

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΥΨΕΛΩΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΓΚ
Ιδανικό πάτωμα για την προστασία του γκαζόν, σε μονοπάτια, στο πεζοδρόμιο ή στο δρόμο και για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν μία έκταση με γκαζόν (χλοοτάπητα) ως χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων ή δρόμο για το γκαράζ. Σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει μία δομή κατάλληλη για την προστασία μιας έκτασης γκαζόν από πιθανή ζημία που προκαλείται από τα διερχόμενα οχήματα ενώ ευνοεί και την ανάπτυξη του χλοοτάπητα. Για το λόγο αυτό υπάρχουν τρύπες μεταξύ των κυψελών και αφήνει το γρασίδι να μεγαλώνει πιο πυκνά και ομοιόμορφα. Είναι ελαφρύ υλικό και στοιβάζεται, κάνοντας την μεταφορά και το χειρισμό εύκολη. Επίσης επιτρέπει τη βροχή και το πότισμα να φιλτράρεται φυσικά στο έδαφος, χωρίς να δημιουργούνται λακκούβες ή λάσπη.
Οι  γεωκυψέλες  SG-κυψελωτά πατώματα είναι η τέλεια λύση για την ενίσχυση και σταθεροποίηση του εδάφους, ενώ επιτρέπουν παράλληλα, ελεύθερη κυκλοφορία και απορρόφηση του νερού. Αντικαθιστούν τις πλάκες πεζοδρομίου, την άμμο, την άσφαλτο ή τις πλάκες από μπετόν-σκυρόδεμα. Δεν είναι μόνο η τέλεια ενίσχυση για το έδαφος, αλλά σταθεροποιεί και τα αδρανή υλικά, όπως χαλίκια, άμμο, διακοσμητικές ψηφίδες.
Κάθε πάτωμα έχει διάσταση 50x50 cm, ύψος 4 cm, χρώμα πράσινο χακί, βάρος 0.7 kgr και φτιάχνεται από 100% ανακυκλώσιμο PE/PP. Τοποθετούνται εύκολα το ένα δίπλα στο άλλο καρφώνοντας τα στο χώμα, δημιουργώντας έτσι το διάδρομο που θέλουμε να κινείται το αυτοκίνητο, το πάρκινκ ή να κυκλοφορούν οι πεζοί. Εάν θέλουμε να τοποθετήσουμε γκαζόν σε σημεία με μεγάλη κυκλοφορία, η τοποθέτηση του πλαστικού πατώματος γίνεται πριν από την σπορά. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και πάνω σε μαύρο ύφασμα εδάφους (προς αποφυγή ζιζανίων) και ανάμεσα στις κυψέλες να πέσει χαλίκι ή χώμα για την σπορά του χλοοτάπητα. Για κάθε τετραγωνικό μέτρο εδάφους χρειάζονται 4,4 κυψέλες.
Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης και την γεωκυψέλη SG-3 ίδιων διαστάσεων που είναι πιο ενισχυμένη, με παχύτερα τοιχώματα) για να αντέχει σε μεγαλύτερο βάρος οχημάτων.


       ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ 2 ΤΥΠΩΝ ΓΕΩΚΥΨΕΛΩΝ
Γεωκυψέλες  SG               Τύπος  3                                Τύπος  5Υλικό                       100 ανακυκλώσιμο PE/PP      100 ανακυκλώσιμο PE/PP
Mέγεθος                         492mm x 492mm                  492mm x 492mm
Χρώμα                                     Χακί                                     Χακί
Ύψος                          49 mm(+30 mm καρφί)           39 mm(+30 mm καρφί)
Βάρος γεωκυψελης               1.15 kg                                0.7 kg
Βάρος/ m²                              5.06 kg                                3.08 kg
Αντοχή σύνθλιψης              Max 400 t/m²                        Max 90 t/m²
Ποσότητα τμχ/ τ.μ.                4.4 τεμ/m²                              4.4 τεμ/m²
Τμχ/παλέτα                           196 τμχ                                  260 τμχ

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 6,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
000417Γεωκυψέλη SG-5 - Πλαστικό πλέγμα γκαζόν- Σύστημα συγκράτησης εδάφους 6,00 € / Τεμάχιο
007608Γεωκυψέλη SG-3 ενισχυμένη - Πλαστικό πλέγμα γκαζόν 8,00 € / Τεμάχιο