ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

GOLIATH Gel 35 gr - Fipronil 0,05% - Κατσαριδόκτονο Εκτύπωση
GOLIATH GEL - ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ ΤΖΕΛ - ΔΟΛΩΜΑ JEL ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - GEL BAIT - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ - ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΖΕΛΕ - ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΖΕΛ - ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ-ΑΠΕΝΤΟΜΟΣΕΩΝ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟ ΤΖΕΛ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006425
Συσκευασία ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΤΩΝ 35 ΓΡ.

Το GOLIATH GEL (FIPRONIL 0,05%), είναι ένα ετοιμόχρηστο δόλωμα για επαγγελματίες χρήστες, αλλά και για ερασιτέχνες υπό μορφή ζελέ για τον έλεγχο των κατσαρίδων, όπως αμερικάνική (Periplaneta americana), η γερμανική (Blatella germanica) και η ανατολική κατσαρίδα (Blatta orientalis). Η αποτελεσματικότητα της δραστικής ουσίας fipronil και η ελκυστικότητα του δολώματας, εξασφαλίζουν την γρήγορη κατανάλωση από τις κατσαρίδες ακόμη και εάν υπάρχουν και άλλες τροφές στο χώρο μας. Ετσι το GOLIATH μας δίνει τη δυνατότητα για γρήγορο έλεγχο μιας προσβολής από κατσαρίδες και εμπόδιζει την επόμενη προσβολή για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το GOLIATH GEL εφαρμόζεται υπό τη μορφή μικρών τοπικών δόσεων (σταγόνων) 0,003gr και οι κατσαρίδες πεθαίνουν σε λίγες ώρες μετά την κατανάλωσή του. Το προϊόν εφαρμόζεται μόνο του ή με ένα πιστόλι εφαρμογής για πιο γρήγορη και βολική χρήση. Διατίθεται σε δύο συσκευασίες, σε φυσίγγια των 35gr και 20gr.
Είναι η πιο γρήγορη και οικονομική εφαρμογή για τον έλεγχο της κατσαρίδας. Εκτός της ταχύτατης της δράσης του, η αποτελεσματικότητά του αυξάνεται και εξαιτίας του φαινομένου της «Διαδοχικής επίδρασης». Τόσο οι εργαστηριακές μελέτες όσο και οι εφαρμογές στην πράξη έχουν  δείξει ότι το fipronil μεταφέρεται από την μία κατσαρίδα στην άλλη μέσω της νεκροφαγίας (τα επιζήσαντα έντομα-κατσαρίδες τρώνε τα νεκρά πτώματα) ή τα περιττωμάτα άλλων κατσαρίδων. Η παραπάνω διαδικασία είναι ιδιαίτερα επωφελής γιατί μας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο όλων των μελών του πληθυσμού.
Με την χρησιμοποίηση του goliath έχουμε την εξής διαδικασία. Η κατσαρίδα τρέφεται με το Gel, επιστρέφει στην εστία της, αφοδεύει και πεθαίνει. Οι εναπομείναντες ζωντανές κατσαρίδες τρώνε τα περιττώματα και τα μαλακά μέρη από τα μολυσμένα πτώματα με αποτέλεσμα να πεθαίνουν και αυτές. Ετσι το αποτέλεσμα της "Διαδοχικής Επίδρασης" διασφαλίζει ότι οι πληθυσμοί κατσαριδών εξαλείφονται ολοκληρωτικά.
Οι εφαρμογή του Goliath Gel είναι περισσότερο αποτελεσματική όταν η ουσία τοποθετείται κοντά στις εστίες κατσαρίδων και στις περιοχή αναζήτησης τροφής τους. Αυτές οι περιοχές είναι συνήθως θερμές, υγρές και σκοτεινές. Στις περιοχές αυτές, οι κατσαρίδες παραμένουν και τρώνε πιο εύκολα ανενόχλητες, (π.χ. πίσω από ψυγεία, γύρω από τις σωληνώσεις και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό). Για καλύτερα αποτελέσματα, η περιοχή που πρόκειται να θεραπευτεί από κατσαρίδες, θα πρέπει να καθαριστεί πριν την τοποθέτηση των δολωμάτων. Θα πρέπει να ληφθεί επίσης μερίμνα για την απομάκρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων εναλλακτικών πηγών τροφής. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται άλλα εντομοκτόνα όταν το Goliath Gel χρησιμοποιείται, καθώς η παρουσία τους μπορεί να απωθήσει τις κατσαρίδες από το δόλωμα.
Το Goliath Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανετα σε:
• Οικιστικές εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, εξοχικά, διαμερίσματα) .
• Περιοχές διαχείρισης τροφών(π.χ. για επεξεργασία, αποθήκευση και προετοιμασία φαγητού) όπως εγκαταστάσεις παρασκευής φαγητού, εμπορικές κουζίνες, εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων).
• Δημόσια κτίρια (γραφεία, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες).
• Εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όπως εργοστάσια μαγαζιά, εργαστήρια, αεροσκάφη, σιδηροδρομικά αποθέματα, οχήματα και πλοία.
Η τιμή για τις δύο συσκευασίες που διατίθενται αναφέρεται παρακάτω στα θυγατρικά προιόντα.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 69,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
006425GOLIATH Gel 35 gr - Fipronil 0,05% - Κατσαριδόκτονο 69,00 € / Τεμάχιο