ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

NeemAzal-T/S 30 ml - Βιολογικό εντομοκτόνο Εκτύπωση
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΟΥ - NEEMAZAL T/S BIO - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΙΓΚΡΕΣ - ΑΛΕΥΡΩΔΗ - ΘΡΙΠΑ - ΤΕΤΡΑΝΥΧΟ - ΦΥΛΛΟΚΝΙΣΤΗ - ΑΚΑΡΕΑ - ΤΟΥΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ - ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006441
Συσκευασία ΦΙΑΛΙΔΙΟ 30 cc

NEEMAZAL T/S
Βιολογικο εντομοκτόνο επαφής και στομάχου με διασυστηματική δράση. Η δραστική του ουσία Azadirachtin Α , είναι προιόν εκχύλισης των σπόρων του τροπικού φυτού Azadirachta indica. Δρα μέσω επαφής και κατάποσης ως ρυθμιστής ανάπτυξης, παρεμβαίνοντας στην εξέλιξη των εντόμων στα ατελή στάδια (προνύνφες, νύμφες). Παράλληλα παρεμποδίζει την σύνθεση εκδυσόνης στα έντομα (ορμόνη που ελέγχει την έκδυση). Έχει επίσης αντιτροφικές και απωθητικές ιδιότητες.
Το Neemazal είναι ένα προϊόν που προέρχεται από τη φύση και λαμβάνεται από το φρούτο Neem, το ελαιο τού οποίου έχει υψηλές εντομοκτόνες ιδιότητες. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που περιέχουν έλαιο neem, το Neemazal t/s είναι εξαιρετικά καθαρό και έχει υψηλή συγκέντρωση σε azadiracthin. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της παρασκευής του είναι μία εξειδικευμένη, καθαρή τεχνική εκχύλισης CO2, που δεν παράγει ανεπιθύμητα απόβλητα στο τελικό προϊόν. Γι αυτό το NeemAzal-T/S μπορεί να αντικαταστήσει ή να ενισχύσει τις παραδοσιακές επεμβάσεις με χημικά εντομοκτόμα και μπορεί να ενταχθεί τόσο στη βιολογική όσο και στη συμβατική γεωργία. Επίσης το προϊόν αυτό αποτρέπει την ανθεκτικότητα των φυτων στα εντομοκτόνα λόγω των πολυάριθμων ενεργών συστατικών του.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ σε: Αφίδες, μελίγκρα, αλευρώδη, σκνίπα, ακάρεα, τετράνυχο, νηματώδη, θρίπες, φυλλοκνίστη, τούτα κ.λπ.
Σε γενικές γραμμές, είναι αποτελεσματικό σε οποιοδήποτε είδος καλλιέργειας με φυτοπαθογόνους οργανισμούς. Είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και συνίσταται σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές, βιολογικές καλλιέργειες.
Η Εφαρμογή γίνεται με ψεκασμούς του φυλλώματος των φυτών ώς εξής:
1. Να εφαρμόζεται κατά τις δροσερές και σκιερές ώρες της ημέρας.
2. Να ψεκάζεται απουσία ανέμου.
3. Θεραπευτικά η δόση είναι μεταξύ 200-300 cc /100 lt / ανά στρέμμα και εξαρτάται από το επίπεδο της προσβολής.
4. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά, στις πιο αραιές δόσεις, με συχνότητα 1 φορά ανά 15 ημέρες.
5. Εφαρμόζεται αρχικά με τα πρώτα σημάδια των παρασίτων όπως οι προνύμφες, που είναι πιο ευάλωτες από τα ενήλικα έντομα.
6. Πριν τη χρήση του σκευάσματος στα καλλωπιστικά, πρέπει να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή κλίμακα για τον έλεγχο φυτοτοξικότητας.
6. Το σκεύασμα είναι ασφαλές, όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην ετικέτα του.
7. Για καλύτερα αποτελέσματα, μην το χρησιμοποιείτε σε διαλύματα με pH μεγαλύτερο του 7.
8. Αποθηκεύεται στην αρχική σφραγισμένη συσκευασία σε χώρο ξηρό, δροσερό, καλά αεριζόμενο και μακριά από άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Στις συνθήκες αυτές διατηρείται σταθερό για ένα (1) χρόνο.
Το Neemazal έχει και αντιμυκητιακές ιδιότητες και δρά ενάντια στα πιο κοινά παθογόνα είδη, περιορίζοντας την ανάπτυξή τους. Επίσης η χρήση του αποτρέπει μελλοντικές επιθέσεις από έντομα και ανάλογα με τον κύκλο ζωής αυτών, καθορίζεται η διάρκεια της θεραπείας.
Διατίθεται σε συσκευασία των 30 ml /για 10 lt νερό και σε συσκευασία του 1 lt /για 300 lt νερό.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 15,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
006441NeemAzal-T/S 30 ml - Βιολογικό εντομοκτόνο 15,00 € / Τεμάχιο
007761NeemAzal-T/S 1 lt - Βιολογικό εντομοκτόνo 149,00 € / Τεμάχιο