ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Λίπασμα υγρό μαγνησίου OLIGO-8 Mg με άζωτο Εκτύπωση
ΛΙΠΑΣΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΟLIGO 8 Mg ΜΕ ΑΖΩΤΟ - ΥΓΡΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ - ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ - ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΠΕΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΣΕ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΜΑΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006451
Συσκευασία 1 ΛΙΤΡΟ

Λίπασμα διάλυμα μαγνησιου με 12% άζωτο εγκεκριμένο από την ΕΟΚ για την αντιμετώπιση τροφοπενιών (έλειψη) μαγνησίου σε όλους τούς τύπους εδάφους. Περιέχει μαγνήσιο σε υγρή μορφή περιεκτικότητας 8%, και άζωτο από ουρία 12%. Διαλύεται στο νερό σε αναλογία 25 ml υγρού μαγνησίου (1 καπάκι φαρμάκου) σε 10 λίτρα νερό και με το διάλυμα αυτό ποτίζουμε 2 δέντρα μεγάλα (λεμονιές, πορτοκαλιές, καρποφόρα) ή 5-10 φυτά σε γλάστρες. Για έντονες τροφοπενίες χρειάζεται επανάληξη της λίπανσης μετά από 20-30 μέρες.
Ελλειψη μαγνησίου παρατηρείται στα περισσότερα εδάφη, ασβεστώδη, αμμώδη, όταν υπάρχει υπερβολική υγρασία στις ρίζες η σε καλλιέργιες που φέρουν μεγάλο φορτίο. Η έλλειψη μαγνησίου προκαλεί χλώρωση στα παλαιά φύλλα και συντελεί στην υποβάθμιση της παραγωγής.
Είναι ιδανικό λίπασμα για αμπέλι, τοματα, αγγούρι και άλλα λαχανικά φυτά που έχουν ανάγκη απο μαγνήσιο και άζωτο για σωστή ανάπτυξη και μπορεί να διαλυθεί μαζί με άλλα λίπασματα υδατοδιάλυτα. Επίσης μπορει να εφαρμωστεί και με ψεκασμό (διαφυλλικά) στην ίδια αναλογία. Χρησιμοποιείται επίσης για τροφοπενίες μαγνησιόυ σε πυρηνόκαρπα (βερυκοκιά, ροδακινιά), μηλοειδή, ακτινίδιο, μηδική, φράουλα και σε μικρά φυτώρια δέντρων. Εφαρμόζεται επίσης και σε όλους τους ανθοφόρους καλλωπιστικούς θάμνους την Ανοιξη τουλάχιστον 2 φορές και χρειάζεται και μία εφαρμογή το Φθινόπωρο.
Η εταιρεία διαθέτει το OLIGO 8-Mg σε συσκευασία του ενός λίτρου με λιανική τιμή 12 ευρώ. Το ένα λίτρο λιπάσματος διαλύεται σε 400 κιλά νερό.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 12,00 €