ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Λίπασμα GEL RUBY 15-10-50 / 0,5 kgr υδατοδιαλυτό Εκτύπωση
ΛΙΠΑΣΜΑ RUBY 15-10-50 GEL - ΛΙΠΑΣΜΑ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΖΕΛΕ - ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ GEL ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ - ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΝΤΗΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΙΔΑΝΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΙΑ ΣΤΑΓΔΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006599
Βάρος 0,50 kg
Συσκευασία ΑΣΚΟΣ 0,5 KGR

Νέο λίπασμα πρωτοποριακό RUBY 15-10-50, υδατοδιάλυτο σε μορφή τζέλ-ζελέ (πυκνόρευστου υγρού). Υπερσυμπυκνωμένο προϊόν θρέψης, πλούσιο σε κάλιο σε μορφή gel, ιδανικό για τη βελτίωση του μεγέθους των καρπών και της απόδοσης της παραγωγής. Επιπλέον, ενισχύεται από την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Ε2DA , η οποία προάγει την απορρόφηση και τη μετακίνηση των θρεπτικών ουσιών.
Σύνθεση: Άζωτο 15%, Φωσφόρος 10%, Κάλιο 50% , Ιχνοστοιχεία, Παράγοντας Ε2DA.
Χαρακτηριστικά: Μοναδική μορφή gel, Οφέλη σειράς ΧGel, Πλεονεκτήματα σειράς Ε2DA.
Φυσιολογία: Άζωτο που είναι απαραίτητο για τη βλαστική ανάπτυξη, Φωσφόρος που είναι ζωτικής σημασίας για τη σύνθεση ΑΤΡ και Κάλιο πολύ σημαντικό για τη σύνθεση αμύλου και πρωτεϊνών και υπεύθυνου για την περιεκτικότητα σε σάκχαρα.
Πλεονεκτήματα:
1. Αύξηση της ξηράς ουσίας κατά την κονδυλοποίηση κονδύλων και βολβών.
2. Αύξηση της απόδοσης και της ποιότητας κατά τη διαφοροποίηση κονδυλωδών/βολβών και ριζοκονδυλωδών (καρότο,πατζάρι).
3. Βελτίωση ποιότητας καρπού και απόδοσης καθώς και ελαχιστοποίηση των φυσιολογικών διαταραχών κατά την καρπόδεση κσι τέλος
4. Αύξηση του μεγέθους και ελαιοπεριεκτικότητας και βελτίωση της περιεκτικότητας σε σάκχαρα κατά τη συγκομιδή.
Η τεχνολογία του RUBY σε μορφή τζελ, σε σχέση με την ήδη υπάρχοντα υδατοδιαλυτά λιπασμάτα σε μορφή σκόνης, παρέχει στον τελικό χρήστη, ερασιτέχνη ή επαγγελματία  και τα εξής σοβαρά πλεονεκτήματα:
α) Οικονομική υπεροχή: Η φόρμουλα Gel επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση στοιχείων (30-40%περισσότερο) σε σχέση με τα υπόλοιπα υδατοδιαλυτά λιπάσματα.
β) Καθαρό αρδευτικό σύστημα: Το pH των Gel είναι πολύ χαμηλότερο απο τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα, αυτό έχει ώς αποτέλεσμα τον καθαρισμό των σταλακτών του αρδευτικού συστήματος απο άλατα και υπολείμματα προηγούμενων λιπάνσεων. Ιδανικό για θερμοκηπιακές και δεντρώδεις καλλιέργειες που ποτίζονται με σταγόνα.
γ) Μείωση του στρές των φυτών: Αυξάνεται η άμυνα των φυτών έναντι σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.
δ)Υψηλή διαθεσιμότητα θρεπτικών στοιχείων: Tα λιπάσματα σε μορφή Gel παρέχουν άμεσα διαθέσιμα θρεπτικά συστατικά στα φυτά μέσω της υδρολίπανσης. Επίσης κατά τη διαφυλλική τους εφαρμογή δημιουργούν ένα προστατευτικό φίλμ στο φύλλο, αποφεύγοντας τα εγκάυματα και την εμφάνιση τροφοπενιών.
ε) Δυνατότητα εφαρμογής σε όλες τις καλλιέργειες, όπως λαχανικά, αμπέλι, εσπεριδοειδή, ελιά, καρποφόρα δέντρα, καλλωπιστικοί θάμνοι, κωνοφόρα και αναρριχώμενα φυτά.
Το υδατοδιαλυτό λίπασμα GEL RUBY 15-10-50 έχει κόκκινο χρώμα και περιέχει τα τρία βασικά στοιχεία σε αναλογία, άζωτο 15%, φώσφορο 10% και κάλιο 50%.
Διατίθεται σε δύο συσκευασίες του μισού κιλού (για 150-160 λίτρα νερό) και των 3 κιλών που διαλύεται σε 1 τόνο (1000 λίτρα) νερό.


 


 

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 10,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
006599Λίπασμα GEL RUBY 15-10-50 / 0,5 kgr υδατοδιαλυτό 10,00 € / Τεμάχιο