ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

ACADIAN υγρό 250 cc - Βιολογικό οργανικό λίπασμα από φύκια Εκτύπωση
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ - ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΣΕ ΥΓΡΟ - ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΦΥΚΙΩΝ - ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΦΥΤΩΝ ΜΕ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ - ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΟ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΚΙΩΝ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006660
Συσκευασία ΦΙΑΛΗ 250 ml

ΤΟ Acadian είναι ένα οργανικό φυσικό-βιολογικό λίπασμα , πλούσιο σε μάκρο και μίκρο θρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Προέρχεται από εκχύλισμα φυκιών θαλάσσης του γένους Ascophyllum Nodosum που συλλέγονται από τα κρύα και καθαρά νερά του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού και στη συνέχεια επεξεργάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους προκειμένου να διατηρήσουν το πλούσιο φυσικό τους περιεχόμενο. Τα φύκια Ascophyllym nodosym αποτελουν μια φυσική αποθήκη προωθητικών ουσιών ανάπτυξης των φυτών. Το Acadian συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων, ενισχύει την ανάπτυξη δυνατού ριζικού συστήματος, ευνοεί την ανθοφορία των φυτών, αυξάνει την καρποφορία και την αντοχή τους στις ασθένειες. Βελτιώνει την ποιότητα και την γεύση των καρπών και λαχανικών και τη διατηρησιμότητα στις μεταφορές. Επίσης διεγείρει και προωθεί το φύτρωμα των σπόρων και βελτιώνει τις φυσικές και βιολογικές ιδιότητες του εδάφους.
Περιέχει: Κυτοκινίνες, Αυξίνες, Γυββερελίνες, Διάφορα Αμινοξέα και όλα τα Ιχνοστοιχεία (Fe, Mg, Mn, Cu, Zn, κτλ.). Επίσης περιέχει: Βιταμίνες, Υδατάνθρακες, τα κύρια βασικά στοιχεία (Ν,Ρ,Κ) και δευτερεύοντα στοιχεία (S, Ca, B, κτλ.). Χρησιμοποιείται σε όλες τις καλλιέργειες και τα καλλωπιστικά φυτά με διαφυλλικούς ψεκασμούς ή με υδρολίπανση, κάνοντας 4-5 εφαρμογές στα διάφορα στάδια ανάπτυξης των φυτών. Η μέση αναλογία για διαφυλλικούς ψεκασμούς είναι 1-2 καπάκια σε 10 lit νερό (250 ml σε 200 lt).

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 έως 108,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
006660ACADIAN υγρό 250 cc - Βιολογικό οργανικό λίπασμα από φύκια 8,00 € / Τεμάχιο