ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

ACADIAN Υγρό - Βιολογικό οργανικό λίπασμα από φύκια - 250 cc Εκτύπωση
ΥΓΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ - ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ - ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΦΥΚΙΩΝ - ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΦΥΤΩΝ ΜΕ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ - ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΟ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΕΚΧΙΛΥΣΜΑ ΦΥΚΙΩΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ ΥΓΡΟΥ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006666
Συσκευασία ΦΙΑΛΗ 250 cc

Τo Acadian υγρο είναι ένα οργανικό φυσικό-βιολογικό λίπασμα (0,2-0,2-4,5) σε μορφή συμπυκνωμένου υγρού, με 32% ξηρά ουσία, πολύ πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία.Είναι πλήρες βιολογικό και προέρχεται από εκχύλισμα φυκιών θαλάσσης του γένους Ascophyllum Nodosum που συλλέγονται από τα κρύα και καθαρά νερά του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού και στη συνέχεια επεξεργάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους προκειμένου να διατηρήσουν το πλούσιο φυσικό τους περιεχόμενο. Τα φύκια Ascophyllym nodosym αποτελουν μια φυσική αποθήκη προωθητικων ουσιών ανάπτυξης των φυτών. Ετσι το Acadian συμπυκνωμένο υγρό συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση ολών των θρεπτικών στοιχείων από τα φυτά και δέντρα, ενισχύει την ανάπτυξη δυνατού ριζικού συστήματος, ευνοεί την ανθοφορία των φυτων και καρποφόρων δέντρων, αυξάνει την καρποφορία και την αντοχή των φυτών στις ασθένειες και στις προσβολές. Βελτιώνει την ποιότητα και την γεύση των καρπών και λαχανικών και αυξάνει την αντοχή τους στις μεταφορές. Επισης διεγείρει και προωθεί το φύτρωμα των σπόρων και βελτιώνει τις φυσικές και βιολογικές ιδιότητες του εδάφους.
Το βιολογικό λιπασμα Acadian υγρό περιέχει: Κυτοκινίνες, Αυξίνες, Γυββερελίνες, Διάφορα Αμινοξέα και όλα τα Ιχνοστοιχεία που χρειάζονται τα φυτά μας (Fe, Mg, Mn, Cu, Zn, κτλ.). Επίσης περιέχει: Βιταμίνες, Υδατάνθρακες, τα κύρια βασικά στοιχεία (Ν,Ρ,Κ) και τα δευτερεύοντα στοιχεία (S, Ca, B, κτλ.). Χρησιμοποιήτε σε όλες τις καλλιέργειες, βιολογικές ή συμβατικές και στα καλλωπιστικά φυτά με διαφυλλικούς ψεκασμούς ή με υδρολίπανση κάνοντας 4-5 εφαρμογες κατα την διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Η μέση αναλογιά για διαφυλλικούς ψεκασμους είναι 25 cc σε 10 lit νερο (2,5 lit σε 1000 lit νερό), ενώ για υδρολίπανση χρησειμοποιούμε 50 cc σε 10 λίτρα νερό. Η συσκευασία των 250 cc είναι για 100 λίτρα νερό όταν ψεκάζουμε και για 50 λίτρα νερό όταν ποτίζουμε. Διατίθεται σε διάφορες συσκευασίες με τιμές που αναφέρονται παρακάτω στα θυγατρικά προιόντα.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 8,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
006666ACADIAN Υγρό - Βιολογικό οργανικό λίπασμα από φύκια - 250 cc 8,00 € / Τεμάχιο
006667ACADIAN Υγρό - Βιολογικό οργανικό λίπασμα από φύκια - 1 LIT 27,00 € / Τεμάχιο