ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Ελαιοραβδιστικό μπαταρίας ηλεκτρικό με προέκταση - FURIA 24 V - 340 WATT Εκτύπωση
ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ FURIA ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 12 ΣΕ 24 VOLT - ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΕΛΙΑΣ 24V - ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ - ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ ΕΛΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ - ΜΑΖΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ - ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ - ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006708
Υψος 3,00 m
Βάρος 2,20 kg
Ισχύς 340 WATT

Ιταλικό, επαγγελματικό ελαιοραβδιστικό "FURIA", με κοντάρι αλουμινίου 2 m και προέκταση 1 m (σύνολο 3 m), της εταιρείας ΑΙΜΑ S.R.L. Δουλεύει με μπαταρία 12 volt, είναι ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και φιλικό προς το περιβάλλον. Ιδανικό για την συγκομιδή της ελιάς και άλλων καρπών, όπως του φουντουκιού, του αμυγδάλου, του φυστικιού Αιγίνης κλπ.
Κύρια και βασικά πλεονεκτήματα του ραβδιστικού FURIA όπως και των άλλων ραβδιστικών της ίδιας εταιρείας είναι ότι: Δεν τραυματίζει το δέντρο και τον καρπό, πράγμα πολύ σημαντικό, ιδίως για τη βρώσιμη ελιά και δεν ρίχνει πολλά φύλλα από το δέντρο. To FURIA απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες, που θέλουν ένα ραβδιστικό μεγάλης αντοχής και υψηλής παραγωγικότητας, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Είναι ξεκούραστο για τον χειριστή, καθώς λειτουργεί χωρίς κραδασμούς και έχει βάρος μόνο 2,2 kgr. Το δυνατό μοτέρ του είναι 340 Watt, 12volt, έχει κόκκινο χρώμα και βρίσκεται στο επάνω μέρος του ραβδιστικού. Η κατανάλωσή του κυμαίνεται  γύρω στα 5 Amper/h λειτουργίας, πράγμα που του χαρίζει μεγάλη αυτονομία (με μπαταρία 60 Αmper λειτουργεί 4-6 h συνεχώς). Το αλουμινένιο μπράτσο του έχει μήκος 2,10 m, συνοδεύεται δε από προέκταση 1 m, που τοποθετείται στο κάτω μέρος του ραβδιστικού. Ετσι βοηθάει τον άγροτη και το παραρωγό να τινάζει τις ελιές στα ψηλά κλαδιά χωρίς τούς κινδύνους από τη χρήση σκάλας. Διαθέτει επίσης 15 m καλώδιο τροφοδοσίας, με ασφάλεια προστασίας, ακροδέκτες και φυσικά ηλεκτρονική πλακέτα- ανορθωτή από τα 12 στα 24 Volt, για μεγαλύτερη δύναμη. Το φάρδος της κεφαλής είναι 28 cm, με 14 βελόνες από ανθρακόνημα μήκους 30,4 cm η κάθε μία, όπως και το τηλεσκοπικό ραβδιστικό VARENNE. Η παραγωγή ανάλoγα με τη χρονιά, κυμαίνεται από 70-140 kgr ελιές την ώρα.
Το κύριο χαρακτηριστικό του, είναι ο τρόπος λειτουργίας της κεφαλής, η οποία αποτελείται από 2 αντικριστά χτένια ανθρακονήματος, που κινούνται αντίθετα το ένα από το άλλο. Το σύστημα αυτό μεταδίδει ελάχιστες δονήσεις στο χειριστή, ενώ την ίδια στιγμή ασκεί πολύ υψηλές δονήσεις στον καρπό, με αποτέλεσμα να ρίχνει και τις πιο δύσκολες ελιές, εντός της διαμέτρου της κόμης του δέντρου.
Η μεγάλη ισχύς του μοτέρ (340 watt), εγγυάται μεγάλη απόδοση και σταθερό αριθμό δονήσεων ακόμα και στα πιο πυκνά δέντρα και τις πιο σκληρές ελιές. Ο μηχανισμός κίνησης της κεφαλής είναι κατασκευασμένος από αυτολιπαινόμενα μέρη και είναι πλήρως μονταρισμένος σε ρουλεμάν, που προσδίδει ,μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης. Η νέα σχεδίαση της κεφαλής και των άκρων, αποτρέπει την είσοδο φύλλων και υπολλειμάτων φύλλων στο μηχανισμό μετάδοσης της κίνησης. Διατίθεται σε τιμή προσφοράς και υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 660,00 €