ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Παγίδα σαλιγκαριών - Σαλιγκαροπαγίδα Εκτύπωση
ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ - ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΩΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΑΛΛΙΓΓΑΡΙΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥ ΑΠΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 006977

Ένα σοβαρό πρόβλημα για τον κήπο, το λαχανόκηπο και ιδιαίτερα για τα νεαρά σπορόφυτα, είναι τα σαλιγκάρια και οι γυμνοσάλιαγκες. Αυτά προτιμούν περιβάλλον υγρό, τρέφονται τη νύχτα με τα φύλλα των λαχανικών και κρύβονται κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφύγουν τους θηρευτές τους και να προστατευθούν από τον ήλιο.
Η παγίδα είναι ιδανική για τον έλεγχο του πληθυσμού των σαλιγκαριών και της καταπολέμηση τους. Τοποθετούμε τη μισή παγίδα μέσα στο έδαφος,  κοντά στο λαχανόκηπο και μέσα ρίχνουμε μπύρα ή κάποιο ζαχαρούχο υγρό, σαν προσελκυστικό. Η οσμή που αναδύεται μέσα από αυτήν, παρασύρει τα σαλιγκάρια, που ζαλισμένα, αδυνατούν να βρούν την έξοδο και έτσι παγιδεύονται και πνίγονται εκεί.
Είναι εύκολη στη χρήση, μπορεί να μετακινηθεί, δεν είναι τοξική και δεν προκαλεί βλάβη σε άλλα ζώα, κατοικίδια και ανθρώπους. Μόλις η παγίδα γεμίσει με σαλιγκάρια, την αδειάζουμε προσεκτικά και τη ξαναχρησιμοποιούμε, ρίχνοντας καινούριο υγρό. Ο σχεδιασμός της είναι κατάλληλος για ερασιτέχνες, αλλά και για βιολογική γεωργία.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 8,00 €