ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Λιπαντήρας μπαλκονιού - FERTI FLOW Εκτύπωση
ΛΙΠΑΝΤΗΡΑΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ VENTURI - ΛΙΠΑΝΤΗΡΑ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΡΙ - ΜΙΝΙ ΛΙΠΑΝΤΗΡΑΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟΥ - ΛΙΠΑΝΣΗ ΦΥΤΩΝ ΜΕ ΛΙΠΑΝΤΗΡΑ - ΛΙΠΑΝΤΗΡΑΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΒΡΥΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΦΥΤΩΝ ΘΑΜΝΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΝΘΟΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ - ΛΙΠΑΝΤΗΡΑΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ - ΜΙΚΡΟΥ ΚΗΠΟΥ - ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥ - ΛΙΠΑΝΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΑΝΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΛΙΠΑΝΤΗΡΑ - ΜΙΚΡΟΣ ΛΙΠΑΝΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥΣ - ΕΥΚΟΛΗ ΓΡΗΡΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΦΥΤΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΙΠΑΝΤΗΡΑΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 007179
Πλάτος 25,00 cm
Υψος 31,00 cm

Ο λιπαντήρας μπαλκονιού Ferti Flow είναι ένας μικρός απλός και γρήγορος λιπαντήρας που διοχετεύει όλα τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα στο νερό άρδευσης χρησιμοποιώντας υδραυλική ενέργεια με το σύστημα Venturi. Μέσα στο πράσινο δοχείο λίπανσης υπάρχει ανεπίστροφη βαλβίδα και μια μπίλια, και κατά την ροή του νερού δημιουργείται υποπίεση με αποτέλεσμα την άντληση του διαλυμένου λιπάσματος που βρίσκεται μέσα στο δοχείο. Η αναρρόφηση του λιπάσματος γίνεται διαμέσου ενός ελαστικού διαφανή σωλήνα που είναι συνδεδεμένο στο δοχείο λίπανσης και καταλήγει στο σύστημα βέντούρι με ένα μικρό κόκκινο διακοπτάκι (όπως φαίνεται στη φωτογραφία). Το σύστημα βεντούρι (σωλήνας σε γκρί χρώμα) βρίσκεται κάτω από το δοχείο λίπανσης και το βελάκι που έχει, μας δείχνει την ροή του νερού.
Το λίπασμα ή ο σίδηρος (μόνο υδατοδιαλυτό, σκόνη ή υγρό) τοποθετείται μέσα στο πράσινο δοχείο λίπανσης με ειδικό δοσομετρητή, ξεβιδώνοντας το μπλέ καπάκι του δοχείου. Ο δοσομετρητής παίρνει 5 gr λιπάσματος (τύπου 20-20-20 ή 30-10-10) ή σιδήρου σκόνη και μέσα στο δοχείο βάζουμε 50-75 gr λιπάσματος (10-15 κουπάκια δοσομετρητή). Τα 50 gr λιπάσματος διαλύονται πλήρως σε περίπου 5-10 λεπτά ποτίσματος. Κατά την τοποθέτηση του λιπάσματος μέσα στο δοχείο το νερό πρέπει να είναι κλειστό, ενώ όταν λιπαίνουμε έχουμε ανοιχτή την βρύση και το κόκκινο βανάκι. Επειδή το λίπασμα και ο σίδηρος παιρνάει μέσα από το νερό του ποτίσματος όλα τα φυτά της καλλιέργειας ή του μπαλκονιού μας παίρνουν την ίδια ποσότητα λιπάσματος.
Ο λιπαντήρας Ferti flow μπορεί να τοποθετηθει (βιδωθεί) κατευθείαν στη βρύση του μπαλκονιού ή κάτω από το κομπιούτερ του αυτόματου ποτίσματος. Κάτω από το λιπαντήρα βιδώνουμε το λάστιχο ποτίσματος που πηγαίνει στα φυτά ή τα δέντρα ή τα λαχανικά του κήπου μας. Ετσι εύκολα και γρήγορα λιπαίνουμε τα φυτά της βεράντας, του κήπου και τα κηπευτικά κατά την διάρκεια του ποτίσματος, χωρίς να υπάρχει φόβος υπερβολικής λιπάνσης. Οταν το κόκκινο βανάκι είναι κλειστό ο λιπαντήρας παιρνάει και διοχετεύει σκέτο νερό στα φυτά μας.
Ιδανικός λιπαντηρας για κάθε σπίτι ή εξοχική κατοικία γιατί:
1. Είναι εύκολος στη χρήση.
2. Βιδώνει γρήγορα σε κάθε βρύση του σπιτιού μας 3/4''.
3. Δέχεται όλα τα υγρά και τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα σε σκόνη.
4. Λιπαίνει ομοιόμορφα και γρήγορα όλα τα φυτά ταυτόχρονα.
5. Μπορεί να παραμείνει μόνιμα βιδωμένος στην βρύση ή κάτω από το κομπιούτερ του αυτόματου.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 24,00 €