ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Βιολογικό οργανικό λίπασμα για αρωματικά φυτά με μαγνήσιο. Εκτύπωση
ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑ - ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ - ΘΥΜΑΡΙ - ΔΥΟΣΜΟ - ΜΕΝΤΑ - ΡΙΓΑΝΗ - ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ - ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 007194
Βάρος 0,50 kg
Συσκευασία Σακούλα 1/2 κιλού

Το οργανικό-βιολογικο λίπασμα για αρωματικά φυτά είναι σε μορφή ψιλών κόκκων και έχει ειδική σύνθεση 7-6-12 + 4 MgO + 35% Οργανική ουσία (7% συνολικό άζωτο το οποίο 4% οργανικό, 1% νιτρικό, 1% αμμωνιακό και 1% ουρικό, 6% πεντοξείδιο του φωσφόρου P2O5, 12% οξείδιο καλίου εύκολα διαλυτό στο νερό, 4% μαγνήσιο και 35% οργανική ουσία) με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και είναι η ιδανική λύση διατροφής όλων των αρωματικών φυτών. Η σύνθεση αυτή ενισχύει τη πλούσια ανάπτυξη του φυλλώματος ιδίως μετά από πολλές κοπές καθώς και την ανθοφορία. Το μαγνήσιο που περιέχει χαρίζει έντονο-φωτινό πράσινο χρώμα, έντονο άρωμα και υγιή ανάπτυξη. Η μοναδική του σύνθεση προέρχεται από φυσικά παραγόμενα υλικά όπως ο φλοιός κακαόδεντρου και εκχυλίσματα επιλεγμένων φυτών, προσφέροντας στα αρωματικά φυτά μοναδική ποιότητα τροφής.
Τα βασικά χαρακτηριστικά του λιπάσματος είναι:
1. Βραδείας αποδέσμευσης λίπασμα με αποτέλεσμα συνεχή θρέψη του φυτού.
2. Εμπλουτισμένο με φώσφορο και κάλιο για άφθονα άνθη (ειδικά στις λεβάντες).
3. Γρήγορη, έντονη και πλούσια βλάστηση.
4. Ενεργοποίηση όλων των ευεργετικών μικροοργανισμών στο έδαφος.
5. Εμπλουτιζει το εδάφος με οργανική ουσία και είναι από φυσικά συστατικά.
6. Ασφαλές και ακίνδυνο για ανθρώπους και κατοικίδια.
Η γενική δοσολογία για όλα αρωματικά φυτά σε γλάστρα είναι 1 κουταλιά της σούπας σε μικρές γλάστρες και 2 κουταλιές της σούπας σε μεγάλες διασκορπίζοντας στο χώμα κάθε 20-30 ημέρες. Οταν τα αρωματικά καλλιεργούνται στο έδαφος διασκορπίζουμε 2 κουταλιές της σούπας γύρω από κάθε φυτό και μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν όλο το χρόνο.
Διατίθεται σε συσκευασία των 500 gr σε προσιτή τιμή, αρκετό για την λίπανση 20 αρωματικών φυτών σε γλάστρα.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 4,00 €