ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Ψαλίδι ηλεκτρικό κλάδου και αμπέλου - BAHCO BCL 121 Εκτύπωση
ΨΑΛΙΔΙ ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ BAHCO - ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ ΑΜΠΕΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ - ΨΑΛΙΔΙ BAHCO PRADINES - ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΛΙΘΙΟΥ - ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΗΠΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΜΝΩΝ - ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΩΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ BAHCO - ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΗΠΟΥ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 007240
Μοντέλο BCL 121
Διάμετρος 35 mm

To κλαδευτήρι BAHCO BCL 21 είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες που αναζητούν ακρίβεια, άνεση και ταχύτητα , χάρις στο μικρό βάρος και την ευελιξία του. Η άνετη λαβή του και η κεφαλή της PRADINES BAHCO, με διάμετρο κοπής μέχρι τα 35 mm και επίστρωση Xylan, το καθιστούν ιδανικό για αμπελουργικές εργασίες (κλάδεμα αμπέλου, συγκομιδή σταφυλιών). Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες κλαδέματος φυτών και θάμνων και εργασίες συντήρησης σε δημόσια πάρκα ή ιδιωτικούς κήπους.
Εχει τρείς διαφορετικές μεθόδους κοπής για διαφορετικό αποτέλεσμα κλαδέματος. Η κεφαλή κοπής ανοίγει κατά το ήμισυ χρησιμοποιώντας τον οπτικό διακόπτη, ο οποίος
εξοικονομεί χρόνο κατά την κοπή μικρών κλαδιών σε φυτά και θάμνους. Ετσι μπορούμε να έχουμε: 1. Προοδευτικά γρήγορη κοπή - 2.Προοδευτικά αργή κοπή - Γρήγορη κοπή μία και έξω.
Το μοτέρ ισχύoς 865 watt, είναι χωρίς καρβουνάκια, υψηλής απόδοσης που επιμηκύνει την αυτονομία της μπαταρίας, επιτρέποντας εντατική και σκληρή εργασία, με ειδικό σύστημα ψύξης στο πίσω μέρος της χειρολαβής. Με βάρος μόνο 650 gr, είναι ευέλικτο, μειώνει την καταπόνηση στους αγκώνες και τους ώμους. Η αλλαγή και η ρύθμιση τής λεπίδας, γίνεται χωρίς χρήση εργαλείων, με ειδικό περιστρεφόμενο μπουτόν. Ο οπτικός διακόπτης στη σκανδάλη, επιτρέπει την γρήγορη, ακριβή και προοδευτική κίνηση της λεπίδας. Εχει εύκολο και γρήγορο άνοιγμα της προστασίας δακτύλων (χειροφυλακτήρα) χωρίς χρήση εργαλείων και ειδικό σημείο συλλογής απορριμάτων από τις κοπές. Η στεγανοποιημένη άρθρωση του δεν επιτρέπει σκόνη και βρωμιά να εισχωρήσει μέσα στο σώμα του εργαλείου.
Η μπαταρία BCL 1B1 (ιόντων λιθίου πολλαπλών χρήσεων) είναι μια ελαφρή μπαταρία μικρού μεγέθους, που μεταφέρεται εύκολα στη ρυθμιζόμενη ζώνη. Εχει μέσο χρόνο ζωής 800 κύκλους, βάρος 845 gr, μέγιστη ισχύ 865 watt, χωρητικότητα 3,45 Ah, τάση 43,2 volt, ένδειξη αυτονομίας, χειριστήρια ελέγχου και χρειάζεται για την πλήρης φόρτισή της 9 ώρες. Δίνεται εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών.
Μαζι με το επαγγελματικό ψαλίδι BCL 21 δίνονται: 1. Μπαταρία BCL1B1 - 2. Φορτιστής μπαταρίας - 3. Ρυθμιζόμενη Ζώνη - 4.Θήκη εργαλείου - 5.Λουρί για το χέρι - 6.Γράσσο και βαλίτσα μεταφοράς.
Ισως το καλύτερο επαγγελματικό ηλεκτρικό ψαλίδι μπαταρίας, για αμπελουργικές και κηπουρικές εργασίες.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 990,00 €