ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Λίπασμα Σιδήρου σε κόκκους K FERRO - 25 Kgr Εκτύπωση
ΚΟΚΚΩΔΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΘΕΙΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΚΟΚΟΥΣ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑΓΓΑΝΙΟ - ΣΙΔΗΡΟΣ ΓΙΑ ΞΥΝΑ ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΓΙΑ ΓΚΑΖΟΝ - ΚΟΚΚΩΔΕΣ ΣΙΔΗΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΥΣ - ΠΟΤΕ ΡΙΧΝΩ ΣΙΔΗΡΟ ΣΤΑ ΦΥΤΑ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΠΕΝΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 007300
Βάρος 25,00 kg
Συσκευασία ΣΑΚΟΣ 25 ΚΙΛΑ

Λίπασμα κοκκώδες σιδήρου σε καφέ χρώμα, για όλα τα φυτά και για χλοοτάπητες, που εξασφαλίζει ζωηρό πράσινο χρώμα για όλη τη διάρκεια του χρόνου. Περιέχει 12% σίδηρο σε μορφή θειικού σιδήρου βραδείας αποδέσμευσης, για σταθερή ανάπτυξη και έντονο πράσινο χρώμα καθώς και 0,6% μαγγάνιο και 5% μαγνήσιο για πλούσιο ριζικό σύστημα σε όλα τα δέντρα. Είναι φτωχό σε χλώριο, ώστε να αφομοιώνεται πιο γρήγορα. Ιδανικό λίπασμα για όλα τα φυτά που έχουν υψηλές απαιτήσεις σε σίδηρο, για ιδιωτικούς κήπους, λαχανόκηπους, δημόσια πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις και γλαστρικά φυτά (γαρδένια, ορτανσία, τριανταφυλλιά κλπ.). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί την Ανοιξη και σε όλους τους χλοοτάπητες φεστούκας, μίγματα γκαζόν, ακόμα και σε αγριάδα, κικούγιου ή πάσπαλουμ. Προτείνεται η εφαρμογή του 3 φορές το χρόνο, μία το Φθινόπωρο και δύο την Ανοιξη, σε ποσότητα 0,5-1 kgr ανά δέντρο ή 50-100 gr ανά φυτό. Μπορεί να εφαρμοστεί μαζί με άλλο κοκκώδες λίπασμα ή μόνο του και μετά την εφαρμογή του χρειάζεται πότισμα. Yπάρχει δυνατότητα πώλησης του προιόντος χύμα, με τιμή 2 ευρώ ανά 1 kgr. Tο λίπασμα αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε ταλαιπωρημένα κίτρινα ξυνόδεντρα νωρίς την Ανοιξη, για βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της εμφάνοσης. Η αναλογία για τα ξυνά (εσπεριδοειδή) είναι 1 kgr/δέντρο.
Το κοκκώδες λίπασμα σιδήρου K-FERRO πλεονεχτεί σε σχέση με τα άλλα λιπάσματα σιδήρου γιατί είναι πιο οικονομικό και εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα, διασκορπίζοντας το στο έδαφος χωρίς να θέλει διάλυση σε νερό όπως τα περισσότερα λιπάσματα σιδήρου. Επίσης λόγω της σύνθεσής του, μειώνει το ph του εδάφους δημιουργώντας όξινο περιβάλλον.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Σακί1 30,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
007300Λίπασμα Σιδήρου σε κόκκους K FERRO - 25 Kgr 30,00 € / Σακί
007301Λίπασμα Σιδήρου σε κόκκους - K FERRO - 1 Kgr 2,50 € / kg