ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Λίπασμα HAIFA TURBO-K 14-14-17 καρποφόρων και αμπελιού -25 kgr Εκτύπωση
ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΜΠΕΛΙΟΥ HAIFA TURBO - ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΟΚΚΩΔΕΣ ΛΙΠΑΣΜΑ 14-14-17 ΧΑΙΦΑ - ΤΟΥΡΜΠΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ - ΣΠΕΣΙΑΛ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΝΙΤΡΙΚΟ ΚΑΛΙΟ - ΛΙΠΑΝΣΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΑΜΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ - ΤΟΥΡΒΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΦΥΤΑ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΡΙΠΛΟ ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΙΑ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 007368
Βάρος 25,00 kg
Συσκευασία ΣΑΚΙ 25 ΚΙΛΩΝ

Ειδικό σύνθετο κοκκώδες λίπασμα με βάση το νιτρικό κάλιο (HAIFA TURBO-K 14-14-17), ειδικό για καρποφόρα δέντρα, ξυνά, αμπέλι και ελαιόδεντρα, που εξασφαλίζει ζωηρή ανάπτυξη όλη τη διάρκεια του χρόνου και μεγάλη καρπόδεση. Περιέχει 14% άζωτο, 14% φώσφορο, 17% κάλιο και επίσης, μαγνήσιο, θείο, σίδηρο και ψευδάργυρο σε σωστές αναλογίες για μεγιστοποίηση της απόδοσης σε καρπούς. Ο κόκος είναι σε ρόζ-κόκκινο χρώμα για να ξεχωρίζει εύκολα από τα άλλα λιπάσματα. Εχει ομοιογενή σύνθεση σε κάθε κόκκο με αποτέλεσμα το αμπέλι και όλα τα οπορωφόρα δέντρα να βρούν όλα τα πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία, κύρια, δευτερεύοντα και ιχνοστοιχεία συνδυάζοντας τα οφέλη του Νιτρικού Καλίου.
Προτείνεται η εφαρμογή του σαν βασική λίπανση από το τέλος του Χειμώνα έως στις αρχές της Ανοιξης και νωρίς το Φθινόπωρο για τα εσπεριδοειδή, ενώ για τις ξηρικές ελιές πρέπει να εφαρμόζεται τους χειμωνιάτικους μήνες για να διαλυθεί πιο εύκολα με τις βροχές του χειμώνα. Εάν θέλουμε να ρίξουμε το λίπασμα σε δύο δόσεις μοιράζουμε την ποσότητα του λιπάσματος στη μέση ( περίπου 1 κιλό λίπασμα κάθε φορά ) και το ρίχνουμε με διαφορά δύο μηνών. Διατίθεται σε σάκκους των 25 kgr. Ιδανική ποσότητα για μεγάλα δέντρα (πολλών ετών) είναι 2 kgr λιπάσματος ανά δέντρο, ενώ για μικρότερα καρποφόρα εώς 7 ετών η αναλογία είναι 1 κιλό λιπάσματος ανά δέντρο (ο σάκος των 25 κιλών είναι αρκετό για 10-13 μεγάλα δέντρα). Για το αμπελι η αναλογία είναο 200-300 γρ./πρέμνο. Η καλή περιεκτικότητα σε άζωτο που έχει βοηθά στην ανάπτυξη νέων βλαστών μετά το κλάδεμα ενώ ο σίδηρος που περιέχει βοηθά στο έντονο πράσινο χρώμα. Επίσης το μαγνήσιο και το κάλιο που περιέχει το λίπασμα βοηθά στο μεγαλύτερο μέγεθος των καρπών και των σταφυλιών. Υπάρχει δυνατότητα πώλησης του λιπάσματος και σε κιλά για μικρότερες ποσότητες με τιμή κιλού που αναφέρεται παρακάτω.
Μπορεί να εφαρμοστεί επίσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε άλλες καλλιέργειες όπως κηπευτικά, φυλλώδη λαχανικά, φράουλα, ακτινίδια, ροδιά, καρότο, βιομηχανική τομάτα, φυτά θερμοκηπίου, χλοοτάπητες, καλλωπιστικά φυτά, κωνοφόρα, βαμβάκι και πατάτα. Είναι το μόνο σύνθετο λίπασμα - τριπλό - που περιέχει πολλά ιχνοστοχεία. Το νιτρικό κάλιο βοηθάει στην γρήγορη αφομίωση του λιπάσματος και έτσι βλέπουμε άμεσα τα αποτελέσματα του. Γι αυτό και το λίπασμα ονομάζεται Τούρμπο (Turbo).


Τα πλεονεκτήματα του Haifa Turbo-Κ - 14-14-17 σε σχέση με άλλα είναι τα εξής:
1. H ψηλή περιεκτικότητας και η ποιότητα του Καλίου προερχόμενη από το Multi-K της Haifa.
2. Το υψηλό ποσοστό του Καλίου βοηθά στην άμεση απορρόφηση Αζώτου λόγω συνεργιστικής δράσης Κ+ και ΝΟ3-.
3. Άμεση απόδοση θρεπτικών στοιχείων στα δέντρα και άλλα φυτά από την πρώτη μέρα εφαρμογής.
4. Ιδανική ισορροπία αμμωνιακού και νιτρικού αζώτου για γρήγορη και παρατεταμένη τροφοδοσία αζώτου στα φυτά.
5. Περιέχει 7 θρεπτικά συστατικά σε σωστές αναλογίες (άζωτο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, θείο, σίδηρα και ψευδάργυρο).
6. Όμοιογενή σύνθεση σε κάθε κόκκο, εξασφαλίζοντας την ομοιόμορφη απορρόφηση θρεπτικών στα φυτά.
7. Το Haifa Turbo-Κ είναι ελεύθερο νατρίου και χλωρίου, επιτρέποντας τη χρήση του και σε ευαίσθητες στην αλατότητα καλλιέργειες και βοηθά στην ευκολότερη και ταχύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και νερού.
8. Εχει ομοιόμορφη κοκκομετρία 2-5 mm και ομοιόμορφη διασπορά στο χωράφι γύρω από τα δέντρα.


Πλεονεκτήματα της χρήσης Νιτρικού Καλίου (Turbo-K).
1. Άμεση τροφοδοσία αζώτου από την πρώτη μέρα που διαρκεί πολύ.
2. Υψηλή τροφοδοσία καλίου από την αρχή της καλλιεργητικής περιόδου για δυνατό ριζικό σύστημα.
3. Υψηλή παροχή Φωσφόρου και Ιχνοστοιχείων.
4. Μειωμένες απώλειες αζώτου (αμμωνιακά) στο έδαφος.
5. Προστασία εδάφους και υδροφόρου ορίζοντα από νιτρικά άλατα.
6 Καλύτερη παραγωγή ποσοτική και ποιοτική.
7. Χαμηλότερες και λιγότερες δόσεις λίπανσης.
Θεωρείται το πιο σπέσιαλ (special) λιπάσμα για ελιές, φυτά και δέντρα και είναι διαθέσιμο σε σάκκους των 25 kgr με τιμή πώλησης 28 Ευρώ/σάκκο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα πώλησης ανά κιλό προϊόντος με τιμή 2,00 ευρώ.

Κλιμάκωση τιμής ανά ποσότητα
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Σακί1 έως 1035,00 €
11 έως 2033,00 €
21 και άνω 30,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
007368Λίπασμα HAIFA TURBO-K 14-14-17 καρποφόρων και αμπελιού -25 kgrαπό 30,00 € / Σακί
007369Λίπασμα ελιάς Τούρμπο HAIFA TURBO-K 14-14-17 - Τιμή κιλού 2,50 € / kg