ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

BioNutrients copper 1lt - Βιολογικό Λίπασμα Χαλκού με Άζωτο & Αμινοξέα Εκτύπωση
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΥΓΡΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΛΕΥΑΣΜΑ ΧΑΛΚΟΥ ΜΕ ΑΖΩΤΟ ΚΑΙ ΑΜΙΝΟΞΕΑ - ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΧΑΛΚΟΥ - ΨΕΚΑΣΤΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΙΝΟΞΕΑ - ΔΙΑΛΥΜΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ - ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ - ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ ΜΑΖΙ - ΥΓΡΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΜΕ ΧΗΛΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ - ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΛΕΥΛΑΝΤ ΜΕ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΑΖΩΤΟ - ΧΑΛΚΟΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ - ΨΕΚΑΣΜΑ ΜΕ ΧΑΛΚΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 007763
Συσκευασία ΦΙΑΛΗ 1 ΛΙΤΡΟ

Το ΒΙΟ NUTRIENTS COPPER περιέχει χηλικοποιημένο χαλκό 5% με αμινοξέα και οργανικό άζωτο 11%. Το προϊόν όταν ψεκασθεί στην πάνω επιφάνεια του φύλλου εισέρχεται διαμέσου της εφυμενίδας/επιδερμίδας στο μεσόφυλλο και από εκεί στην κάτω επιφάνεια του φύλλου. Είναι απαραίτητο για τη σωστή ενζυματική δραστηριότητα και το σχηματισμό της χλωροφύλλης. Δρα ως καταλύτης για τη φωτοσύνθεση και την αναπνοή , προωθεί τον σχηματισμό και την παραγωγή σπόρων καθώς και του αδελφώματος των φυτών. Επίσης είναι σημαντικό για το σχηματισμό και την παραγωγή λιγνίνης των κυτταρικών τοιχωμάτων , η οποία συμβάλλει στη δομική αντοχή των κυττάρων των φυτών και επηρεάζει τη γεύση , τη διατηρησιμότητα των φρούτων – καρπών και την περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Τα φουλβικά οξέα που περιέχει είναι διεγέρτες της ανάπτυξης και αύξησης του μεταβολισμού των φυτών όπως και τα ολιγοπεπτίδια ενώ τα αμινοξέα διεγείρουν την ενζυματική δραστηριότητα.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ.
Η δοσολογία του εξαρτάται από τα επίπεδα του χαλκού στο έδαφος. Για τη διαφυλλική χρήση χρησιμοποιούμε 100-150 gr λιπάσματος ανά στρέμμα σε 100 lt νερό . Στο ριζοπότισμα 200 gr/στρέμμα για τα κηπευτικά και για τα δέντρα 1/2 - 1 kg / στρ. Ο ψεκασμος γίνεται με αναλογία 10-20 gr ανά 10 lt νερό, υπολογίζοντας κατ'ελάχιστον 5 lt μείγματος ανά δέντρο και 1 lt ανά φυτό στα κηπευτικά. Πρέπει να γίνεται καλός ψεκασμός γιατί το προϊόν δρα διά τηςεπαφής . Εφαρμόζεται σε όλες τις καλλιέργειες, βιολογικές ή συμβατικές, καθ' όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Γίνεται καλή διαβροχή των φυτών, αποφεύγοντας τον ψεκασμό κατά τις υψηλές θερμοκρασίες και προτιμάται η εφαρμογή του κατά το σούρουπο. Ο ψεκασμός επαναλαμβάνεται αν 6 ώρες μετά την εφαρμογή έχουμε βροχόπτωση.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Μεταλλικός χάλκος 5%, Οργανικό άζωτο 11%, Υδρολυμένες πρωτεΐνες, Αμινοξέα 32%, Φουλβικά οξέα 1% και pH 5.
Διατίθεται σε συσκευασία του 1 lt που διαλύεται σε 1000 lt νερό.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 22,00 €