ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Τετράγωνο γλαστράκι χρωματιστό Εκτύπωση
ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ - ΕΓΧΡΩΜΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ - ΓΛΑΣΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΝΘΟΦΥΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΛΒΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΕΩΝ - ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ - ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ - ΓΛΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ ΧΩΡΟΥ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 000808
Μήκος 8,00 cm
Πλάτος 8,00 cm
Υψος 7,00 cm

Γλαστράκι διακοσμητικό τετράγωνο εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου, από σχετικά σκληρό πλαστικό για πολλές χρήσεις. Εχει τρύπες στο πυθμένα και εξαερισμό για καλύτερη αποστράγγιση. Ιδανικό γλάστρακι για παραγωγούς, φυτώρια, αλλά και ιδιώτες ή ανθοπωλεία. Χρησιμοποιείται για εποχιακά φυτά, βολβούς, αρωματικά φυτά, μοσχεύματα κωνοφόρων, σπόρους ανθέων αλλά και ρίζωμα μικρών θάμνων. Διατίθεται σε τέσσερα όμορφα χρώματα (κόκκινο, φούξια, κυπαρισσί και μπλέ) όπως φαίνονται στις φωτογραφίες και είναι χωρητικότητας 0,35 lt (8x8x7 cm).
Τα μικρά χρωματιστά αυτά γλαστράκια, χρησιμοποιούνται πολλές φορές για να διακοσμήσουν μικρά αρωματικά φυτα για μπουμπουνίερες ή για την φύτευση διαφορετικών σπόρων λαχανικών. Μπορούν επίσης να στολίσουν και τραπέζια εκδηλώσεων ομορφαίνοντας το χώρο μας.
Για παραγωγούς, επαγγελματίες και για μεγάλες ποσότητες δίνονται ειδικές τιμές και υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 0,11 €
Διαθέσιμες Παραλλαγές
Χαρακτηριστικό Παραλλαγή
Χρωματισμός Κυπαρισσί (Χωρίς επιπλέον χρέωση)
Κόκκινο (Χωρίς επιπλέον χρέωση)
Φούξια (Χωρίς επιπλέον χρέωση)
Μπλε (Χωρίς επιπλέον χρέωση)