ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Δακοπαγίδα MAGMA ετοιμόχρηστη - FLYPACK DACUS Εκτύπωση
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ ΔΑΚΟΥ MAGMA - ΔΑΚΟΠΑΓΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟΧΡΗΣΤΕΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΔΑΚΟΥ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΔΑΚΟΥΣ - ΠΑΓΙΔΑ ΔΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ - ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΙΑΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 000877

Παγίδα προσέλκυσης και θανάτωσης του δάκου,με τη μέθοδο τησς Μαζικής Παγίδευσης. Εχει εξειδικευμένα προσελκυστικά μέσα σε ειδικά σχεδιασμένο κλειστό χώρο παγίδευσης. Το καπάκι της παγίδας είναι εμποτισμένο με εντομοκτόνο επαφής, που θανατώνει τα άτομα που εισέρχονται. Σε κανονικές συνθήκες το προίον έχει διάρκεια δράσης 180 ημέρες (6 μήνες), αλλά σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας ή ισχυρών ανέμων, η διάρκεια δράσης ενδέχεται να μειωθεί. Συστήνεται 1-2 τοποθετήσεις παγίδας το χρόνο. Προιόν κατάλληλο για την βιολογική καλλιέργεια της ελιάς.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Τα προσελκυστικά τοποθετούνται μέσα στην παγίδα και έπειτα καλύπτονται με το καπάκι. Τα προσελκυστικά δεν πρέπει να τρυπιούνται , να κόβονται ή να ανοίγονται και συστήνεται η χρήση γαντιών.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Απαιτούνται 5-10 παγίδες στο στρέμμα ανάλογα με τη πίεση του πληθυσμού του δάκου (1 παγίδα ανά 4 δέντρα ελίας). Η τοποθέτηση γίνεται σε ύψος 1,5-2 m,  στη νότια πλευρά της κόμης των δέντρων και σε ομοιόμορφη διάταξη εναλλάξ. Συστήνεται η χρήση παγίδων παρακολούθησης, για το σωστό χρόνο τοποθέτησης και τη συνεχή παρακολούθηση των πληθυσμών του δάκου.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 8,00 €