ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΣΘΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,
ΤΚ 203 00, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ : (+30)2741048611, (+30)2741049302
FΑΧ : (+30)2741048621
www.geoponiko-parko.gr

Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης - λαχανικών & λουλουδιών - FERTΟFIT Εκτύπωση
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ FERTOFIT - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑΜΝΩΝ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΞΥΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 001364
Συσκευασία 1 kgr

Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης FERTΟFIT με αναλογία 7-3-6, προερχόμενο από φυσικές πρώτες ύλες, με ισορροπημένη αναλογία θρεπτικών ουσιών για υγιή ανάπτυξη των φυτών και λουλουδιών και πλούσια παραγωγή γευστικών καρπών και εντυπωσιακών ανθέων στα ανθοφόρα. Η φυσική του σύσταση εγγυάται την γρήγορη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών απο το φυτό. Επίσης φροντίζει για την ενισχυμένη αντοχή των φυτών, χάρη στην περιεκτικότητά του σε κάλιο που προέρχεται από μελάσσα ζαχαρότευτλου.
Περιέχει μυκόριζα η οποία μας δίνει ιδιαίτερα δυνατές ρίζες στα φυτά, καλή ανάπτυξη φυλλώματος και αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες. Κατά την χρησιμοπόιηση του προάγει τη δημιουργία της χουμοποιήσης εάν υπάρχουν οργανικά υπολλέιματα στην περιοχή που εφαρμόζεται το λίπασμα.
Ιδανικό είναι να αναμιγνύουμε το βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης με το έδαφος κατά τη φύτευση (π.χ. με το χώμα όταν φυτεύουμε τομάτες, λαχανικά ή ανθόφυτα). Σε ήδη φυτεμένα φυτά και δέντρα διασπείρουμε το λίπασμα (όχι μόνο γύρω απο τον κορμό αλλά και στην επιφάνεια που σκιάζει το φύλλωμα) και σκαλίζουμε ελαφρά το χώμα με τσουγκράνα (σε βάθος 5-10 cm). Μετά τη λίπανση ποτίζουμε τα φυτά με άφθονο νερό. Προσοχή! Λιπαίνουμε τα φυτά μας μόνο όταν είναι καλά ποτισμένα.
Το βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης Fertofit R αναπτύσσει βέλτιστη δράση σε έδαφος με pH 5, 5 έως 7 (να αποφεύγονται τα πολύ όξινα εδάφη). Η μυκόριζα που περιέχει βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από το φυτό και μειώνει τις ανάγκες του φυτού για νερό. Επιπλέον, με την προσθήκη του λιπάσματος, το έδαφος εμπλουτίζεται με οργανικές ουσίες που ευνοούν τη δημιουργία χούμου, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της δομής του εδάφους (το καθιστούν γόνιμο).
Διατίθεται σε δύο συσκευασίες, σε κουτί του ενός κιλού και σε σάκο των 4,5 κιλών με τιμές που αναφέρωνται παρακάτω.

Τιμή
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 7,00 €
Θυγατρικά Προϊόντα
ΚωδικόςΠροϊόνΤιμή/ΜΜ
001364Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης - λαχανικών & λουλουδιών - FERTΟFIT 7,00 € / Τεμάχιο
005370Βιολογικό λίπασμα γενικής χρήσης - 4,5 kgr 19,00 € / Τεμάχιο