Το καλάθι σας είναι άδειο.
Σύνολο : 0,00 € 
Τηλέφωνο Παραγγελιών 27410 48611

κατηγορίες προιόντων

Ελιά δέντρο 1 έτους - Φυτώρια ελιάς Κορωνέικης - Olea europea

Εκτύπωση
000111-107
000111-309
000111-31
000111-20
000111-04
000111-05
000111-07
000111-01
000111-02
000111-06
elea
000111-03
000111-08
000111-09
000111-10
000111-11
000111-12
ΕΛΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ ΔΕΝΤΡΟ ΤΙΜΗ - ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΛΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ ΓΙΑ ΛΑΔΙ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΕΛΙΕΣ - ΕΛΑΙΑ ΦΥΤΟ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ - ΑΓΟΡΑ ΕΛΙΑΣ - OLEA EUROPEA - ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΔΕΝΔΡΟ ΕΛΙΑΣ - ΦΥΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ ΓΙΑ ΛΑΔΙ - ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΛΑΜΩΝ - ΑΜΦΙΣΣΗΣ - ΜΑΝΑΚΙ - ΜΕΓΑΡΙΤΙΚΗ - ΘΡΟΥΜΠΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΠΑΤΡΙΝΙΑ - ΑΘΗΝΟΕΛΙΑ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΕΛΙΑΣ - ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ ΜΟΝΟΕΤΗ ΔΙΕΤΗ - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΧΛΩΡΙΔΑ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κωδικός προϊόντος 000111
Υψος φυτού 1,20 m
Ηλικία φυτού 1 έτους
Μέγεθος γλάστρας 1 lt
Κλιμάκωση τιμής ανά ποσότητα
ΜΜ Ποσότητα Τιμη/ΜΜ
Τεμάχιο1 έως 209,50 €
21 έως 509,00 €
51 έως 998,00 €
100 και άνω 7,50 €

Υπεραιωνόβιο καρποφόρο δένδρο με μεγάλη χρηστική και καλλωπιστική αξία. Είναι δέντρο αειθαλές, έχει φύλλα αντίθετα, λογχοειδή, δερματώδη, σκουροπράσινα στην άνω επιφάνεια και αργυρόχροα στην κάτω. Τα άνθη της είναι λευκά, μονοπέταλα και πολύ μικρά, σχηματίζουν ταξιανθία βότρυς και εμφανίζονται από τα μέσα Απριλίου μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ ο καρπός ωριμάζει και συλλέγεται κατά τα τέλη του φθινοπώρου και αρχές ή μέσα του χειμώνα ανάλογα την ποικιλία. Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική παράδοση, πατρίδα της ελιάς είναι η Αθήνα και η πρώτη ελιά φυτεύτηκε από την Θεά Αθηνά στην Ακρόπολη. Η ελιά ευδοκιμεί σε κλίματα εύκρατα χωρίς ακραίες θερμοκρασίες (μέση ετήσια θερμοκρασία 16οC) και μέγάλες διαφορές υγρασίας, για αυτό είναι ευρύτατα διαδεδομένη στη μεσογειακή ζώνη (όπως στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Τουρκία, την Κύπρο, την Αλγερία και αλλού). Ευδοκιμεί όμως σε πολλές περιοχές του κόσμου, αρκεί η θερμοκρασία να μη πέφτει πολύ και για μεγάλα χρονικά διαστήματα κάτω από τους μηδέν βαθμούς. Γι'αυτό και οι πιο κατάλληλες περιοχές για την καλλιέργειά της είναι οι παραθαλάσσιες.
Τα δένδρα της ελιάς φυτεύονται σε ευθείες σειρές ή σε ρομβοειδείς διατάξεις. Ανάλογα με την ποικιλία και την ποιότητα του εδάφους η απόσταση μεταξύ των σειρών και μεταξύ των δέντρων κυμαίνεται από 5 έως 7 m, περίπου 28-32 δέντρα ανά στρέμα. Οταν ο ελαιώνας είναι ποτιστικός η παραγωγή σε καρπό και σε λάδι αυξάνεται σημαντικά.  Για περισσότερες πληροφορίες για την καλλιέργεια της ελιάς μπορείτε να ανατρέξετε στις ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ στην ιστοσελίδα μας.
Ποικιλίες που διατίθενται από την εταιρεία μας: Κορωνέικη (για λάδι), Χαλκιδικής (φαγώσιμη), Μεγάρων - Μεγαρίτικη (διπλής χρήσης), Αθηνοελιά-Τσουνάτη (για κρύο), Αμφίσσης (φαγώσιμη), Καλαμών (επιτραπέζια), Κρητικό νανάκι (για λάδι), Μανάκι (για λάδι), Πατρινή-Πατρινιά (λαδοελιά), Θρούμπα (διπλής χρήσης), Picual (Πικουάλ Ισπανική για λάδι) και οποιαδήποτε ποικιλία κατόπιν παραγγελίας. Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικές πληροφορίες για ορισμένες βασικές ποικιλίες που καλλιεργούνται στη χώρα μας.
ΕΛΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ
Η Κορωνέικη ελιά (Olea Europea var. microcarpa alba) λέγεται και κορωνιά, κορώνι, κρητικιά, βάτσικη, λαδολιά, λιανολιά και ψιλολιά. Είναι παραδοσιακή ποικιλία της Ελλάδας και θεωρείται η βασίλισσα των ελληνικών ποικιλιών ελιάς. Είναι μικρόκαρπη χωρίς ιδιαίτερες εδαφοκλιματικές απαιτήσεις, ανθεκτική στην ξηρασία και τους ανέμους και προσαρμόζεται ικανοποιητικά σε ξηροθερμικές συνθήκες και πτωχά εδάφη. Σαν δέντρο είναι εύρωστο και μακρόβιο με φύλλα μικρά, λογχοειδή και βαθυπράσινα. Χαρακτηρίζεται από δυo σημαντικά πλεονεκτήματα: την γρήγορη ανάπτυξη και την υψηλή και σταθερή καρποφορία της, από 50 ως και πάνω από 150 kgr καρπού κατά δέντρο. Αναπτύσσεται ταχύτερα και καρποφορεί περισσότερο όταν ποτίζεται και λιπαίνεται συστηματικά.
Δεδομένου ότι σαν ποικιλία παρενιαυτοφορεί, με το κατάλληλο κλάδεμα και πότισμα, η μείωση της παραγωγής την δεύτερη χρονιά περιορίζεται σημαντικά. Ο καρπός είναι μικρού μεγέθους 12-15 mm, κατάλληλος μόνο για ελαιοποίηση και απόδοση 15-25 %. Το μειονέκτημα του μικρού μεγέθους του καρπού της, ξεπερνιέται από το γεγονός ότι το λάδι της με το πρασινοκίτρινο χρώμα του, είναι εκλεκτής ποιότητας με φρουτώδη γεύση, εξαιρετικό άρωμα και μεγάλο χρονικό διάστημα αποθήκευσης. Ανθίζει κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου και ωριμάζει κατά την περίοδο από τέλος Οκτωβρη μέχρι τον Δεκέμβρη και Γενάρη. 
ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΩΝ.
Η νυχάτη Καλαμών ή Καλαμάτας είναι μια εξαιρετική ποικιλία επιτραπέζιας ελιάς. Καλλιεργείται κυρίως στους νομούς Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αιτωλοακαρνανίας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Αργολίδας και Ηλείας. Είναι μεσόκαρπη, υψηλής παραγωγικότητας, απαιτητική σε εδαφική και ατμοσφαιρική υγρασία, ανθεκτική στην αλατότητα του εδάφους, καθώς και στο μύκητα βερτισίλιο. Το βάρος του καρπού κυμαίνεται από 5 ως 6 gr, με σχήμα κυλινδροκωνικό με κάμψη μονόπλευρη, που μοιάζει με τη ρόγα της ποικιλίας σταφυλιού «Αετονύχι». Για το λόγο αυτό ονομάζεται και αετονυχολιά ή αετονυχιά Καλαμών. Η επιδερμίδα του καρπού είναι λεπτή και ελαστική και αποκτά βαθύ μαύρο χρώμα στο στάδιο της πλήρους ωριμότητας, ενώ ο πυρήνας του είναι λείος και αποσπάται εύκολα απο τη σάρκα. Το γεγονός αυτό την καθιστά ιδανική ποικιλία για την παραγωγή φυσικών μαύρων βρόσιμων ελιών. Το δέντρο της Καλαμών είναι αρκετά εύρωστο, τα κλαδιά του έχουν κατακορυφη ανάπτυξη και χαρακτηριστικά μεγάλα φύλλα. Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι (χτένια) ή με ειδικά ραβδστικά μπαταρίας στο στάδιο της πλήρους ωριμότητας κατά την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.
ΕΛΙΑ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΜΕΓΑΡΙΤΙΚΗ.
Μεσόκαρπη ποικιλία με ωοειδές σχήμα καρπού , διπλής χρήσης ,λαδοελιά και επιτραπέζια , πράσινη ή μαύρη. Καλλιεργείται σ΄όλη την Ελλάδα και ονομάζεται και Βοβωδίτικη, Περαχωρίτικη, Λαδολιά, Χουρμαδολιά, Καλολιά. Είναι δένδρο μετρίων διαστάσεων με μακριά μυτερά φύλλα. Ο καρπός ποικίλλει πάρα πολύ ως προς το μέγεθος και το σχήμα και μοιάζει πολύ με την Κορωνέικη αλλά είναι πιο μεγάλος. Αντέχει πολύ στό ψύχος και στην ξηρασία και είναι πολύ παραγωγικό όταν δέχεται στοιχειώδεις καλλιεργητικές φροντίδες παρέχοντας λάδι αρίστης ποιότητας. Η περιεκτικότητα του καρπού σε λάδι κυμαίνεται γύρω στο 25% και με εντατικότερη καλλιέργεια φθάνει στο 30%, ενώ χρησιμοποιείται και στην παρασκευή κονσερβών πράσινης τσακιστής και μαύρης πατητής.
ΕΛΙΑ ΜΑΝΑΚΙ-ΚΟΘΡΕΙΚΗ
Πολύ γνωστή ποικιλία για λάδι που ωριμάζει με αργούς ρυθμούς και καλύτερη εποχή συγκομιδής από το μέσα Ιανουαρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου. Ο καρπός έχει μικρές διαστάσεις, οβάλ ή σφαιρικό σχήμα και βάρος από 2,2-2,9 gr. Χαρακτηριστικό της είναι η αντοχή σε μεγάλο υψόμετρο, σε άγονα - πετρώδη εδάφη, σε εδάφη με αλατότητα, στο κρύο και στους ισχυρούς ανέμους. Καλλιεργείται κυρίως σε Άμφισσα,  Δελφούς, Ιτέα, Αράχοβα, Λαμία, Κυνουρία, Ερμιόνη και Πόρο.  Αναπτύσσεται καλα σ’ όλα τα εδάφη ακόμα και στα άγονα-πετρώδη αλλά αποδίδει όμως πολύ καλύτερα σε σχετικά γόνιμα εδάφη που συγκρατούν αρκετή υγρασία. Προτιμά εδάφη με pH 7-8, αντέχει όμως και στα ελαφρά όξινα εδάφη . Συναντάται και με τα ονόματα Γλυκομανάκι, Γλυκομανακολιά.
ΕΛΙΑ ΑΜΦΙΣΣΗΣ
Η ποικιλία Αμφίσσης ή κονσερβολιά έχει στρογγυλό μεγάλο καρπό, είναι διπλής χρήσης, κυρίως επιτραπέζια αλλά και λαδοελιά. Θεωρείται η "βασίλισσα των ελιών'' λόγω της εξαιρετικής απόδοσης ανά δέντρο. Τα δέντρα της ποικιλίας Αμφίσσης παρ'όλο που είναι ψηλά με ύψος 7-10 m, μπορεί να διατηρηθούν και στα 4-5 m με συχνό κλάδεμα. Παράγουν μια εντελώς ιδιαίτερη ποικιλία βρώσιμων-επιτραπέζιων ελιών με μενεξεδένιο χρώμα, στρόγγυλη σιλουέτα και χορταστική πλούσια σάρκα. Καλλιεργείται σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, με διαφορετικά ονόματα, όπως στο Βόλο, όπου έχει πάρει το όνομα "Βολιώτικη", στο Πήλιο με το όνομα "Μαυρελιά", στην Ιστιαία και την Εύβοια ως "Στρογγυλή" ή "Κονσερβοελιά", στο Αγρίνιο, τη Στυλίδα και στην Ήπειρο με το όνομα "Χονδρολιά" και στη Λάρισα και την Αταλάντη ως "Λαδολιά". Είναι η πιο διαδεδομένη ποικιλία βρώσιμης ελιάς μαζί με τη Καλαμών στην Ελλάδα. Τα φύλλα είναι μέσου μεγέθους, επιμηκή, με ευδιάκριτη αιχμή στην κορυφή τους που κάμπτεται προς τα κάτω ενώ ο καρπός είναι μεγάλος (με βάρος από 5-12 gr.), ωοειδής, με σάρκα λευκή τραγανή, που αποσπάται εύκολα από τον πυρήνα (κουκούτσι). Η επιδερμίδα του καρπού είναι λεπτή και ελαστική και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στο ζάρωμα. Συνήθως ο πράσινος καρπός είναι πιο ευαίσθητος σπό τον ώριμο.
ΕΛΙΑ ΑΘΗΝΟΛΙΑ - ΤΣΟΥΝΑΤΗ
Η Αθηνολιά λέγεται επίσης Ματσολιά ή Μαστοειδής, Μουρτολιά και Τσουνάτη. Είναι  ποικιλία μικρόκαρπη έως μεσόκαρπη και με μέτρια παραγωγή καρπού. Απαιτεί καλό έδαφος και καλλιεργητικές φροντίδες (λίπασμα, καθάρισμα χόρτων, κλπ) και είναι αρκετά ανθεκτική στο κρύο. Παράγει κάθε δυο χρόνια καρπό, ανθίζει μετά τα μέσα Μαΐου, έχει όψιμη ωρίμανση το Δεκέμβρη- Ιανουάριο και είναι η μόνη ποικιλία που καλλιεργείται και σε ψηλό υψόμετρο, μέχρι 1.000 m . Είναι δέντρα μεγάλης ανάπτυξης, που φτάνουν τα 10 m ύψος και έχουν μυτερά φύλλα. Ο καρπός είναι κωνικός, λίγο καμπουρωτός, χρώματος μαύρο ή μαύρος-μωβ όταν είναι ώριμος με περιεκτικότητα σε λάδι 20-30%. Πολλοί την θεωρούν ποικιλία μικτής χρήσης, δίνει όμως λάδι εκλεκτής ποιότητας λεπτόρρευστο και κεχριμπαρένιο χρώμα. Σε περιοχές με πρώιμους παγετούς, η συγκομιδη γίνεται νωρίτερα, από τα μέσα Νοεμβρίου, δίνοντας εξαιρετικής ποιότητας αγουρέλαιο, το οποίο μπορεί να καταναλωθει από τον επόμενο Απρίλιο.   
ΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ή ΓΑΙΔΟΥΡΟΕΛΙΑ
Ποικιλία που καλλιεργείται σχεδόν αποκλειστικά στη Χαλκιδική και είναι γνωστή ως Γαιδουρελιά, λόγω του πολύ μεγάλου μεγέθους των καρπών της. Η συγκεκριμένη ποικιλία παράγει πράσινους καρπούς κυλινδροκωνικού σχήματος που φέρουν θηλή και μέσο βάρος του καρπού κυμαίνεται μεταξύ 6-12 gr, με μέσο όρο οι 120-140 καρποί να ζυγίζουν ένα κιλό. Το χρώμα της επιδερμίδας του καρπού αλλάζει σιγά-σιγά με την πρόοδο της ωρίμανσης, από πράσινο σε πράσινο-κίτρινο, μετά αχυροκίτρινο, ρόδινο και καταλήγει σε ανοιχτό ερυθρό μαύρο, χωρίς όμως να γίνεται ποτέ μαύρο. Αυτός είναι ο λόγος που η συγκομιδή γίνεται όταν είναι πράσινες και έτσι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαύρη επιτραπέζια ελιά. Η ποικιλία αυτή αναπτύσσεται σ’ όλα τα εδάφη ακόμα και σε άγονα πετρώδη, αποδίδει όμως πολύ καλύτερα σε σχετικά γόνιμα εδάφη, που συγκρατούν υγρασία. Προτιμά pH εδάφους 7-8, αντέχει όμως και σε ελαφρά όξινα εδάφη, παρουσιάζοντας εξαιρετική αντοχή στην αλατότητα του εδάφους. Οι επιτραπέζιες-βρώσιμες «Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής», χαρακτηρίζονται από μεγάλο μέγεθος καρπού, με μεγάλη αναλογία σάρκας προς πυρήνα, με λαμπερό πράσινο–πρασινοκίτρινο χρώμα, λεπτό φρουτώδες άρωμα και γεύση ελαφρώς πικρή, πικάντικη με απουσία αίσθησης λιπαρότητας.
ΕΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΙΑ-ΠΑΤΡΙΝΗ
Ονομάζεται επίσης και Κουτσουλιέρα, Λαδολιά, Λιανολιά χονδρή, Λιανολιά ψιλή και Πατρινιά. Είναι μικρόκαρπη ποικιλία , λίγο μεγαλύτερη από την Κορωνέικη, χρησιμοποιείται κυρίως για παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας λαδιού, με περιεκτικότητα καρπού σε λάδι έως 25%. Θεωρείται ποικιλία απαιτητική σε εδαφική υγρασία και γόνιμο έδαφος, γι αυτό καλλιεργείται κυρίως στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας, Λακωνίας και Αιτωλοακαρνανίας που τα εδάφη γενικά είναι πολύ καλής ποιότητας. Σαν δένδρο φτάνει σε ύψος 5–7 m, με φύλλα βαθυπράσινα, μήκους 4 cm και πλάτους 1 cm. Ο καρπός έχει σχήμα κυλινδροκωνικό με μέσο βάρος 1,20 gr και η σχέση της σάρκας προς τον πυρήνα του καρπού είναι 5:1.
ΕΛΙΑ ΘΡΟΥΜΠΑ-ΘΑΣΟΥ
Είναι ποικιλία απαιτητική σε εδαφική υγρασία, άρα δεν μπορεί να καρποφορήσει σε ξηροθερμικές περιοχές ή τις χρονιές με μεγάλη ξηρασία. Ευδοκιμεί σε βαθιά και γόνιμα εδάφη και χρειάζεται σωστές καλλιεργητικές φροντίδες , συστηματική λίπανση, καταπολέμηση  αγριόχορτων, σωστό κλάδεμα και έχει επίσης αυξημένες ανάγκες σε ψύχος. Τα δέντρα αναπτύσσονται ορθόκλαδα με ύψους 5-10 m. Τα φύλλα της είναι πράσινα στην επάνω επιφάνεια και φαιοπράσινα στην κάτω, με μήκος 6 cm και πλάτος 1,5 cm. Ο καρπός είναι μετρίου μεγέθους με βάρος 2,5-5 gr και θεωρείται ποικιλία διπλής χρήσης. Ο καρπός παράγει λάδι σε ποσοστό 28-30%, και εάν το αφήσουμε πάνω στο δέντρο δίνει τις βρώσιμες ελιές που είναι γνωστές ως "ΘΡΟΥΜΠΕΣ". Oι καρποί με υψηλή υγρασία και σχετικά υψηλή θερμοκρασία στο τέλος του φθινόπωρου, υφίστανται (λόγω δράσης του μύκητα phoma oleae) μια φυσική ζύμωση και χάνουν την πικράδα τους, ενώ είναι ακόμα στο δέντρο. Ετσι οι ελιές αποκτούν φυσιολογικά μία ευχάριστη γλυκιά γεύση, χωρίς καμία ανθρώπινη επεξεργασία και η μόνη εργασία που χρειάζεται, είναι η συλλογή και η διαλογή τους. Η ανάπτυξη του μύκητα της ζύμωσης ευνοείται όταν υπάρχουν πολλές εναλλαγές υψηλής υγρασίας και ηλιοφάνειας ή από το μικροκλίμα κάθε περιοχής. Εάν οι ελιές παραμείνουν στο δέντρο μέχρι το Μάρτιο-Απρίλιο τότε παραωριμάζουν, στραγγίζουν όλα τα υγρά τους και φυσικά γλυκαίνουν. Εκτεταμένες καλλιέργειες υπάρχουν στην Κρήτη, στη Στερεά Ελλάδα, στα νησιά του Αιγαίου και στη Θάσο, όπου η καλλιεργούμενη ελιά εκεί παράγει τις γνωστές επιτραπέζιες ελιές "Θρούμπες Θάσου".
ΕΛΙΑ PICUAL (Πικουάλ)
Πρώιμη ποικιλία με μεγάλη παραγωγικότητα και καρπό που συλλέγεται εύκολα, μηχανικά ή με το χέρι. Καλλιεργείται ευρέως στην Ισπανία και υπολογίζεται ότι καλύπτει περίπου το 50% της συνολικής παραγωγής ελαιολάδου της. Η ποικιλία Πικουάλ έχει χαρακτηριστικό σχήμα, με ένα μυτερό σχηματισμό στο τελείωμα του καρπού. Παρουσιάζει υψηλή σταθερότητα ελαιολάδου. Το δέντρο της Πικουάλ είναι ανθεκτικό στους περισσότερους τύπους εδάφους και σε όλες τις κλιματικές συνθήκες, όπως πχ στο ψύχος και σε περιοχές άνω των 300 m  υψόμετρο. Η γεύση του λαδιού της είναι χαρακτηριστική, αναγνωρίσιμη και είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, που εξασφαλίζουν µεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ένα μεσαίου μεγέθους δέντρο, για αυτό χρησιμοποιείται και σε πυκνές φυτεύσεις (7x3,5 m). Ο καρπός έχει σχήμα ωοειδές και καμπυλωτό με ένα χαρακτηριστικό σχηματισμό στο τελείωμα του. Είναι πρώιμη ποικιλία και µε τη σωστή φροντίδα (άρδευση, λίπανση, κλάδεµα) παράγει καρπό με βάρος 2-4 gr σχεδόν κάθε χρόνο, σε ικανοποιητικό βαθµό. Η περίοδος συγκοµιδής είναι τα µέσα του Νοεµβρίου και η περιεκτικότητα των καρπών σε ελαιόλαδο, κυµαίνεται από 22-26%. Το λάδι είναι υψηλής ποιότητας και συχνά αναμιγνύεται με άλλες ελαιοπαραγωγικές ποικιλίες. 

Επιλογή χαρακτηριστικών
Χαρακτηριστικό Επιλογή
Ποικιλία
Επιλογή ποσότητας & αγορά
ΜΜ Ποσότητα Τιμή/ΜΜ Αξία με ΦΠΑ
Τεμάχιο
9,50 €
9,50 €

Θυγατρικά Προϊόντα

Φυτώρια Κορινθίας, Φυτά Καρποφόρα, Δέντρα, Γλάστρες, Αυτόματο πότισμα, Κήπος, Garden center, Κηποτεχνία Αρχιτεκτονική τοπίου, Θάμνοι, Ανθοφόρα, Γκαζόν, Συνθετικό, γκαζόν, Βότσαλα,Ελαφρόπετρα, Αρδευση, Γάστρες, Χλοοκοπτικά, Σκαπτικά, Ψεκαστήρες, Κλαδοφάγοι, Κωνοφόρα, Λιπάσματα, Φυτοφάρμακα, Εσπεριδοειδή, Ξυλεία, Σχήματα, τοπιάρια, τοπιαρια, φυτά σχήματα, φυτα σχηματα, σχηματοποιημένα φυτά, σχηματοποιημενα φυτα, φυτώρια αττικής, φυτωρια αττικης, φυτωρια πελοπονησσου, φυτωρια πελοπονησσου, κατασκευές κήπων, προσφορές φυτών, προσφορες φυτων, φυτά κήπου, μηχανές γκαζόν, μηχανες γκαζον, φρέζες, φρεζες, φρέζα, φρεζα, ψεκαστικά, αρδευτικά, αρδευτικα, αυτόματο πότισμα, αυτοματο ποτισμα, αρδευτικά δίκτυα, αρδευτικα δικτυα, πότισμα κήπου, ποτισμα κηπου, αυτόματα ποτιστικά, μπέκ, μπεκ, ποπ απ, πόπ άπ, εκτοξευτήρες, εκτοξευτηρες, λάστιχα ποτίσματος, λαστιχα ποτισματος, κέντρα κήπου, εμποτισμένη ξυλεία, εμποτισμενη ξυλεια, ξυλεία κήπου, ξυλεια κηπου, πέργκολες, περγκολες, καφασωτά, καφασωτα, θάμνοι μπορντούρας, θαμνοι μπορντουρας, ανθοφόροι θάμνοι, ανθοφοροι θαμνοι, γεωπονικά καταστήματα, γεωπονικα καταστηματα, εγκυκλοπαίδεια φυτών, εγκυκλοπαιδεια φυτών, φωτο φυτων, φωτό φυτών, φωτογραφίες φυτών, φωτογραφιες φυτων, οξύφυλλα, οξυφυλλα φυτα, χώμα, χωμα, τύρφη, τυρφη, χούμος, χουμος, οργανική ουσία, οργανικη ουσια, κλαδεμένα φυτά, κλαδεμενα φυτα, τσάπα, τσαπα, φτυάρι, φτυαρι, τσάπα, τσαπα, κλαδευτήρι, κλαδευτήρια, κλαδευτηρι, ψαλίδια κλαδέματος, ψαλίδι κλαδέματος, ψαλιδι κλαδεματος, ψαλιδια κλαδεματος, μπορντουροψάλιδα, μπορντουροψαλιδο, μεσηνέζα, μεσηνεζα, ακροκόπτης, ακροκόπτης, τρίμερ, τριμερ, τρίμμερ, τριμμερ, θαμνοκοπτικό, θαμνοκοπτικο, ευθυγραμμιστης, ευθυγραμμιστής, κλαδοφάγος, κλαδοφαγος, θρυμματιστής κλαδιών, θρυμματιστης κλαδιων, ψεκαστικά συγκροτήματα, ψεκαστικα συγκροτηματα, ψεκαστικά, ψεκαστικα, ψεκαστήρες, ψεκαστηρες, ψεκαστήρι, ψεκαστηρι, ψεκαστήρες προπίεσης, ψεκαστηρες προπιεσης, έτοιμος χλοοτάπητας, ετοιμος χλοοταπητας, έτοιμο γκαζόν, ετοιμο γκαζον, χλοοτάπητας, χλοοταπητας, sod, lawn, e shop, e garden shop, e shop garden, garden shop, shop garden, free shop garden, free shop, e free shop, βιολογικη ντοματα, βιολογικα σπορόφυτα, βελτιωτικα σκευασματα, ορμονες φυτων, εκτοξευτηρες τσαφ-τσαφ, μειγμα γκαζον, ακαρεοκτόνα, λιπασμα 20-20-20, 30-10-10, βιολογικη προστασία φυτων, πατατοσπορος, σακοι μανιταριών, μουσαμάδες, διχτυά σκίασης λαχανικών, pop-up γραναζωτα γηπέδων, ζιζανιοκτόνα